ništa od zajedničkog života

Jelisaveta ipak ostaje u Beogradu: Nisam planirala da se preselim

0

Glumica kaže da zbog brojnih poslovnih obaveza neće pratiti supruga Miloša Teodosića u Los Anđeles, ali da će ga posećivati.

foto: Instagram
foto: Instagram

 

Jelisaveta Teodosić ipak nema nameru da se preseli u Ameriku, iako je njen suprug potpisao višemilionski ugovor sa klub LA Klipers iz Los Anđelesa, piše Kurir.

 

Glumica je rekla da će povremeno posećivati muža, ali da će u Beogradu provoditi više vremena, prvenstveno zbog posla, koji je vezan za Srbiju.

 

Dokaz ljubavi koji svaka žena ceni: Miloš Teodosić prvi put u javnosti s burmom, ali jedan detalj pokazao je više i od nje (FOTO)

- Neću se preseliti, nisam to ni planirala. Naći ćemo način da se uklopimo i funkcionišemo ovako. Odlaziću, naravno, u Ameriku, ali koliko često će to biti, još uvek ne znam - rekla je Jelisaveta.

 

1 / 6 Foto: Getty Images, Story Press, Vladimir Šporčić

 

Glumica je pre nekoliko dana, zajedno sa koleginicom Tamarom Krcunović, bila gošća emisije 150 minuta na Prvoj, pa su novinari iskoristili priliku da je pitaju i za poslovne planove. Pohvalila se da je tokom leta stigla da se odmori, ali i da paralelno radi na nekoliko novih projekata.

- Bila sam na odmoru početkom leta, a sad imam dosta obaveza. Sestra mi je trudna, pa sam zato uglavnom stalno s njom u Beogradu. Što se posla tiče, predstava Hotel 88 je sjajno prihvaćena i zato ćemo sledećeg leta snimati i film, ali verovatno s drugim nazivom. Osim toga, snimila sam i scene za Ubice mog oca, kao i nove epizode serije Vojna akademija. Ima još nekih novih ponuda, ali o tome ne bih još da pričam - rekla nam je Jelisaveta za kraj.

 

makonda-tracker