slučajnost ili...?

Nije im smetalo što je udata: Mediji već spajaju Romana Abramoviča s poznatom lepoticom (FOTO)

0

Vlasnik londonskog Fudbalskog kluba Čelsi Roman Abramovič tek je objavio da se razvodi od treće žene, a pojedini mediji objavili glasinu da ima novu ljubav...

foto: Profimedia
foto: Profimedia


Bogati ruski biznismen, vlasnik Čelsija, Roman Abramovič (50) objavio je da se razvodi po treći put, a već se spekuliše da će to biti jedan od najskupljih razvoda u istoriji.

 

Više puta su se oko toga posvađali u javnosti: Otkriveno zašto se razvode Roman Abramovič i lepa Daša

 

Abramovičevo bogatstvo procenjeno je na oko 9 milijardi dolara, a prema navodima engleskih medija, njegova dosadašnja žena Daša Žukova (36) dobiće nekoliko stotina miliona dolara.

 

1 / 3 Foto: Profimedia

 

Razvod ruskog biznismena nije jedina stvar kojom se bave mediji na Ostrvu, ali i u Rusiji. Već su mu "pronašli" i novu dragu.

 

Reč je o uglednoj balerini Dijani Višnevoj (41), koja je udata, a ovih dana je boravila u Londonu.

 

Nastavak na sledećoj strani.

Kao prilog ovoj glasini, engleski mediji su "pročešljali" njene naloge na društvenim mrežama i pronašli da je bila na utakmici Čelsija, sa sve šalom engleskog kluba, na osnovu čega su zaključili da tu "mora da ima nečega".

 

 

Sa primabalerinom Marinski teatra iz Sankt Peterburga, Abramoviča su povezivali i pre tri godine, ali su i Abramovič i njen otac, to odlučno demantovali.

 

Svašta je video, još više čuo: Poznati milijarder ostavio bivšu suprugu Džonija Depa

 

I ovu najnoviju glasinu demantuju Abramovičevi bliski prijatelji, nazivaju je "potpunom budalaštinom".

 

Abramovič i Daša Žukova su bili u braku 10 godina,a imaju dvoje dece.

 

Zajedno su osnovali "Garažu", jedan od najistaknutijih muzeja moderne umetnosti u Rusiji. Oni su saopštili da su doneli tešku odluku o razdvajanju, ali i da će ostati prijatelji.

makonda-tracker