prateći ljubavnu bajku

Zbog njega je došla u Beograd: Kada su se upoznali Džulija Roberts je Danijela Modera upozorila na jednu stvar (FOTO)

0

Holivud će zauvek pamtiti trenutak kada je Zgodna žena pronašla svog idealnog para.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Kada pronađete pravu osobu, vi to jednostavno znate. Tako je bilo i u slučaju slavne glumice Džulije Roberts. Nakon kratkog braka sa Lajl Lovetom, Džulija Roberts nije ni sanjala da će godinu dana nakon razvoda upoznati čoveka svog života - Danijela Modera.

 

Ona nije jedina svetska zvezda koju ovih dana možete sresti: Konačno otkriveno zašto je Džulija Roberts stigla u Beograd

 

Danijel Moder takođe je iza sebe imao brak sa Verom Steimberg Moder, a Džuliju je prvi put sreo upravo kroz svoju veliku ljubav - objektiv.

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

 

 

 

foto: Profimedia

 

Naime, poznati snimatelj je nakon studija psihologije upoznao svoju veliku ljubav - kameru, koja ga je dovela do samog holivudskog vrha. Džulija nikada neće zaboraviti trenutak kada su se njih dvoje prvi put sreli na snimanju filma Meksikanac. 

 

Predstavnici srpskih medija ih prate u stopu: Sin Džulije Roberts doživeo nezgodu dok je pokušavao da umakne paparacima (FOTO)

 

Srećom, ja volim da jedem, što sam i rekla svom suprugu kada me pozvao na sastanak: "Pripremi se, neću uzeti samo salatu". Ali to nam je uspelo", prisetila se Džulija Roberts trenutka kada je srela svog supruga.

 

Poznati par je svoju ljubav krunisao brakom 4. jula 2002. godine, na ranču u Taosu. Iako je njihovo venčanje proteklo u intimnoj atmosferi i bez velike pompe, jedan detalj je posebno privukao pažnju.

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

 

 

 

foto: Profimedia

 

Naime, Džulija Roberts i Danijel Moder su na svojoj svadbenoj trpezi služili hot dog, a od poznatih ličnosti ceremoniji je prisustvovao jedino Brus Vilis.

 

Čim je došla u Beograd uputila se na jedno posebno mesto: Džulija Roberts uživa sa suprugom u domaćoj hrani (FOTO)

 

Par je nakon dve godine dobio blizance, dečaka Finijasa Valtera i devojčicu Hejzel Patriciju, a 2007. njihovu porodicu upotpunio je i dečak Henri Danijel. Srećna i ispunjena, Džulija Roberts je svoj odnos sa Danijelom opisala kratko i jasno:

 

Verujem da su dvoje ljudi povezani srcem i da nije važno šta radite, ko ste, i gde živite; ne postoje granice ni barijere za dvoje kojima se suđeno da budu zajedno."

makonda-tracker