okreće novi list

Branislava Pašajlija nakon raskida s Acom Lukasom: I da mi muž oprosti, ja sebi neću nikad

0

Mlada lepotica koja je bila u kraćoj vezi s muzičkom zvezdom nije ostala nema nakon kraja ljubavi o kojoj su pisali svi balkanski mediji.

foto: Instagram
foto: Instagram

Nakon što su se pojavile glasine da se Aca Lukas i Sonja Vuksanović rastaju, pevač se upustio u vezu s mladom Branislavom Pašajlijom, a pisalo se da je - iako kratka - ova veza veoma ozbiljna i pominjan je čak i brak.

 

- Žao mi je što se sve dogodilo na takav način, ali neke stvari se jednostavno dese. Ne žalim ni zbog čega u životu, tako će i ostati, jer to sam ja - kaže Branislava o svemu.

 

Ona ističe da se, nakon raskida s pevačem, nije pomirila sa suprugom.

 

- Sve i da mi on oprosti, ja sebi neću nikad oprostiti to kime sam htela da ga zamenim. On je bio jedini pravi, vredan i nezamenljiv muškarac u mom životu. No, nemaju sve priče srećan kraj.

 

Novi obrt u ljubavnom životu Ace Lukasa: Sonja je moja žena, i dalje živimo zajedno​​​​​​​

 

Domaći mediji ovih dana pišu da su Aca i Sonja Vuksanović odučili da pruže novu šansu svom braku, u kojem su dobili ćerkicu Viktoriju. Novinare je interesovalo misli li Branislava da je Aca gajio neka osećanja prema njoj, ali ističe da je to ne zanima.

 

- Ne mislim o tome uopšte, verujte. Spremam se za put, idem u Crnu Goru, da se dogovorim sa mužem o razvodu i spremim se za novi početak. Mom detetu i meni sledi težak period i ne želim više da dajem bilo kakve izjave.

makonda-tracker