Beauty and the geek

Kratka ljubavna priča: Kako sam zaveo Lili Kol (FOTO)

0

Osim kao Valentinu iz filma "Imaginarijum doktora Parnasusa", Lili Kol pamtimo i kao devojku neobične lepote koja je krasila naslovnu stranu Voga sa samo 16 godina. Njena ljubavna priča dokaz je da se iz posla može roditi romansa, za kakvu mnoge devojke tvrde da se događa samo u bajkama...

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Lili je 2004. godine inale uspela i da završi istoriju umetnosti na Kembridžu i bude u vezai sa Džudom Loom i Džekom Dorsijem (osnivačem Tvitera), piše Elle. Takođe, osnovala je i firmu koja se bavi pravljenjem odeće od recikliranih materijala, te zaradila bogatstvo vredno osam miliona.

foto: Profimedia

Izabranik njenog srca očito je imao savršeni recept kako bi joj zapao za oko. Poput mnogih drugih "Beauty and The Geek" ljubavnih priča danas, i njihova je upravo takva. Sada, evo prilike da upoznate njenog štrebera!

foto: Profimedia

Njegovo ime je Kvam Ferer, koji sebe opisuje kao pilota helikoptera, entuzijastu veganskog roštilja i povremenog socijalnog antropologa koji uživa u nepalskom slikarstvu 16. veka i plovidbi.

 

Raskoš i luksuz na poseban način: Venčanje mladog milijardera i lepe Mirande Ker obeležile mladine bajkovite haljine i njegov osmeh (FOTO)

 

Njegov posao je, pak, nešto drugo. Naime, on je osnivač i direktor jedne kompanije koja vrši konsultacije o inovacijama za tehnološke gigante. Najskoriji izveštaji procenjuju vrednost kompanije na milion dolara.

 

Njihova romansa procvetala je 2013. godine, dok je Lili osnivala vebsajt gde su ljudi mogli da strance zamole za donacije ili usluge - a on je ponudio investiciju i tehničku pomoć. Ona je izjavila da su se zaljubili jedno u drugo:

Pošto smo dugo radili zajedno."

 

A post shared by lily cole ?? (@lilycole) on

Par sada živi u severnom Londonu sa ćerkom Vajld, rođenom u septembru 2015. godine.

makonda-tracker