Potresna ispovest o zlostavljanju

Milica Dabović: Pretio je da će me ubiti!

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 4

Miliceeeee

23-02-2017 21:49h
Joj,draga Miliceeee..pa kako tebi to da se desavalo...ti si jaka,nezavisna..ovo je uzas.Puna podrska,ja sam zgranuta.Ocekujes da ovakvoj ribetini to ne moze da se desi.Jadna zena,punaaaa podrska,izdrzi!

snezana

23-02-2017 23:29h
Duso moja tvoja prica ne pije vodu. Nisam za nasilje , ali ti sama sebe ukopavas.Krao pare, vozio tatina kola pa ovo pa ono. Gde je on to rdio i kod koga???Ti si ziela sa njim i hvalila ga onoliko.Kako???Osveta ostavljene devojke je strasna.

bubica

24-02-2017 09:49h
Da li je neko znao za MD pre instagrama? Devojka od sebe pravi bilbord. Drugi joj poklanjanu stvari ona se samo slika i zahvaljuje. Nema ni jednu lepu spontanu porodicnu sliku.
Verujem da ju je decko ostavio i ona resila da napravi haos i zagorca mu zivot.

'Da ti neko stvarno preti smrcu i da ga se ti plasis, otisla bi u policiju i zatrazila zastitu, a ne bi zvala novinare da te cekaju ispred stanice i ti kao Madona da izadjes sa kapuljacom na glavi'
Los scenario devojko

Tina

24-02-2017 12:43h
Draga Milice, dogovori se vise sama sa sobom sta ces reci. Prvo govoris da ti je zivot do ovog trenutka bio bajka, a sada ovako... Izjave ti se ne poklapaju...
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: