U susret godišnjici ljubavi

Severina Kojić: Vreme je za novi početak

0
Dok se priprema da obeleži dve godine romanse sa suprugom Igorom Kojićem, regionalna zvezda Severina Kojić novim singlom najavljuje povratak na scenu posle višemesečnog oporavka od zdravstvenih tegoba koje je prošlog leta imala sa glasnim žicama
foto: Jelena Balić, Story.hr
foto: Jelena Balić, Story.hr

Pevačica Severina Kojić (44) koja svojim vrcavim temperamentom osvaja publiku širom regiona, polovinom prethodne godine usporila je tempo usled poteškoća sa glasnim žicama. Nije želela da se u potpunosti odrekne nastupa i druženja sa publikom zarad oporavka, ali ipak je svoje poslovne obaveze znatno smanjila. Kada se Severinina publika već zabrinula da će se ona povući sa scene, usledio je samo jedan tiši period pred buru. Naime, pevačica je u sredu predstavila spot za singl Kao, koji je uvertiru za njen 13. album.

 

Dok ne skriva zadovoljstvo zbog novih poslovnih poduhvata, atraktivna Hrvatica ima još jedan razlog za slavlje, ali na privatnom planu, jer se bliži godišnjica njene ljubavi sa čovekom koji je u njoj probudio najlepše emocije i zbog koga je prvi put u životu poželela izgovori sudbonosno da.

 

Kompletan tekst pročitajte u novom, 594. broju magazina Story, koji je u prodaji od petka, 3. februara

makonda-tracker