Prvi intervju posle duže medijske ćutnje

Milica Todorović: Maštam o venčanju

0
Folk pevačica Milica Todorović, koja je zakoračila na scenu kao devojčurak i odrastala pred očima javnosti, tvrdi da je konačno stasala i ističe kako je sreću pronašla pored svog dečka Miloša Paunovića s kojim planira zajedničku budućnost
foto: Andreja Damnjanović
foto: Andreja Damnjanović

Atraktivna folk pevačica Milica Todorović (26) prve dane novembra provodi u Americi na turneji, ali jedva čeka da se vrati u Srbiju kako bi se videla sa svojim dečkom Milošem Paunovićem (36). Talentovana pevačica, koja je bila angažovana i kao glumica u pank operi Emira Kusturice, u poslednje vreme fokus svoje pažnje usmerila je na muziku i pripremu novog singla. Iako se neretko pisalo o emotivnoj vezi sa Milošem i spekulisalo o njihovom odnosu, pevačica je o tome mudro ćutala i sada prvi put ekskluzivno u magazinu Story otkriva kako je počela njihova romansa, kada je shvatila da su sudbinski povezani i koji su im planovi za budućnost.

 

Story: Uskoro objavljujete novu pesmu, šta publika može da očekuje?

 

- Numera Cure privode izaći će za nekoliko dana i veoma sam uzbuđena što će publika imati priliku da čuje ono na čemu sam radila prethodnih nekoliko meseci. Po prirodi sam perfekcionista pa se objavljivanje singla odužilo i zato se izvinjavam publici, ali nadam se da će nova pesma i spot ispuniti njihova očekivanja...

 

Kompletan intervju pročitajte u novom, 582. broju magazina Story, koji je u prodaji od petka, 11. novembra

 

 

Ne propustite

SAMO UZ STORY: DVD IZDANJE SAŠE MATIĆA – ARENA 2016

 

foto: Promo

U broju koji je u prodaji od petka, 11. novembra, potražite svoj muzički poklon Magazin Story sprema pravo iznenađenje za sve svoje čitaoce.

 

Uz broj koji će biti u prodaji od petka, 11. novembra, svi čitaoci dobijaju na poklon DVD Saše Matića s koncerta koji je ovaj popularni pevač održao u Beogradskoj areni 2016. godine. DVD sadrži čak 25 hit pesama, čije je izvođenje na koncertu publika horski ispratila. Ne propustite ovo izdanje, u čijem sadržaju će uživati svi poštovaoci kvalitetne muzike.

 

Obezbedite na vreme svoj primerak magazina s besplatnim DVD poklonom.

makonda-tracker