Ekskluzivna ispovest o trudnoći

Seka Aleksić: Jedva čekam da rodim sina

0
Folk diva tvrdi da nije razmažena trudnica, već da uživa u svim aktovnostima kao i pre blagoslovenog stanja, otkriva gde će se poroditi i o kakvim imenima ona i njen suprug Veljko razmišljaju za svog naslednika
foto: Andreja Damnjanović
foto: Andreja Damnjanović


Fetus sve pamti i izuzetno je važno da majka nosi dete radosno. Pazite, nije isto radosno i veselo. Koliko god može, treba da ga nosi s radošcu. Podrazumeva se da je otac isto tako važan i oboje bi trebalo da podjednako žele bebu. I nije bitno samo kako se majka u trudnoći hrani, vrlo je važno i kako se oseća jer ona svoje emocije prenosi na fetus. Znate kako, ako je majka ljuta, dete se sklanja na kraj posteljice, a kada je srećna, ono se penje ka srcu. To su snimili naučnici, rekao je dr Vladeta Jerotic istaknuti lekar, književnik, svestrani erudita i akademik, a njegove misli podelila je na svom Instagram profilu folk diva Seka Aleksić (33) koja na jesen očekuje svoje prvo dete sa suprugom Veljkom (35) s kojim je bračne zavete razmenila 12. septembra 2010. godine.

 

Temperamentna pevačica s nestrpljenjem i velikom radošću očekuje oktobar, kada će se poroditi, i ne želi da se seća komplikacija koje je imala usled vanmaterične trudnoće krajem 2011. i kasnijih neuspelih pokušaja vantelesne oplodnje. U potpunosti je okrenuta budućnosti i danu koji je najvažniji u životu svake majke. Iako već ima zaobljen trudnički stomak, ona i dalje nastupa i puni dvorane širom regiona. Nedavno je uživala na kraćem odmoru u Grčkoj, a po povratku u Beograd, u razgovoru za Story otkrila je kakva je osećanja obuzimaju, kada planira da napravi pauzu i kakvi su joj planovi za budućnost.

 

Story: Koliko se vaš pogled na život i prioritete promenio od kada ste u drugom stanju?

 

- Poslednjih nekoliko godina postala sam zrelija i razmišljam na drugaciji nacin. Blagosloveno stanje došlo je kada je Bog to želeo, a ja kažem – u pravo vreme. Naravno, i to je uticalo na neka moja razmišljanja, kao i prioritete.

 

Kompletan intervju i ekskluzivne fotografije potražite u novom, 566. broju magazina Story, koji je u  prodaji od petka, 22. jula

 

 

 

makonda-tracker