Ekskluzivne fotografije

Bora Đorđević: Naše tajno venčanje u Grčkoj

1
Legendarni muzičar Bora Đorđević stao je na ludi kamen, ozvaničivši svoju dvoipogodišnju ljubav sa Slovenkom Dubravkom Milaković u romantičnom ambijentu mediteranskog ostrva, a specijalno za magazin Story, vodio je dnevnik od polaska iz Beča za Grčku, pa sve do povratka u Ljubljanu
foto: Privatna arhiva
foto: Privatna arhiva

Slavni roker Bora Đorđević (63), muzičar, pesnik i frontmen grupe Riblja čorba, oženio se treći put. Nakon supruge Dragane, koja je po njihovom razlazu tragično skončala u martu 2007. godine, s kojom je zajedno podizao dvoje dece, zajedničkog sina Borisa i njenu ćerku iz prvog braka Tamaru, mnogi su mislili da je Đorđević raskrstio sa bračnim životom. Ipak, 2010. iznenada se zaljubio u dvadeset osam godina mlađu Aleksandru, koja je ubrzo postala njegova druga supruga. Međutim, brzo se ispostavilo da u ovom braku Bora neće pronaći sreću i par se razveo 2014. godine. A onda je počela romansa sa Dubravkom Milatović, Slovenkom pored koje je Bora ponovo postao onaj stari, beskrajno duhoviti i razdragani poeta uvek raspoložen za šalu i zezanje.

 

Treća sreća – govorili su mu svi. Pored Dubravke Đorđeviću se poboljšao čak i opšti fizički status, koji prethodnih godina nije bio na zavidnom nivou. Skinuo je tridesetak suvišnih kilograma, prestao da puši i počeo mnogo da se kreće, što se odmah reflektovalo na njegovo zdravlje, raspoloženje i odnos prema životu.

 

Kompletan tekst u kom Bora otrkiva kako je izgledao svaki dan njihovog putovanja, kao i ekskluzivne fotografije, potražite u novom, 564. broju magazina Story, koji je u prodaji od petka, 8. jula.

makonda-tracker