Druga strana folka: Miljana Gavrilović

0
Da li slepo prati modne trendove, šta garderoba za nju predstavlja i u kojim materijalima se najlepše oseća, otkriva glumica Miljana Gavrilović koju publika gleda u seriji Folk producentske kuće Adrenalin
Miljana Gavrilović, Foto: Luka Šarac
Miljana Gavrilović, Foto: Luka Šarac

Kupovina garderobe za mene predstavlja jedan vid oslobađanja od uobičajenih obaveza i pravo zadovoljstvo, a obraduje me kada pazarim skoro identičan komad onom koji sam u svojoj glavi zamislila.

 

Nemam neki poseban modni detalj, ali nešto bez čega ne izlazim iz kuće jeste PARFEM. Moj odabir odnosi se na dva koje već godinama koristim: Tesori d' OrienteGiordani Gold Shine.

 

Iako sam pobornik jednostavnosti, ponekad volim da eksperimentišem. Ove sezone popularni su modeli BARŠUNASTIH TEKSTURA, krzno u boji, sjajna koža, oversized pleteni džemperi, čak se javlja i povratak MILITARY stila.

 

Od svega toga možda bih izdvojila samo krzno i KVALITETNE KOŽNE JAKNE različitih dužina i boja koje moram da imam, kao i KOŽNU OBUĆU - od cipela do čizama.

 

Imam više od 80 pari obuće i može se reći da sam njen fanatik.

 

Pored spomenutog, biram MORNARSKI STIL i odeću od TEKSASA koja uz sve može da se kombinuje.

 

Volim da budem u toku sa trendovima u modnoj industriji jer moj posao to zahteva, ali nisam njen rob. 

Moj stil opisala bih kao AVANGARDNI MODERNIZAM. Kompanija Suite Blanco za ovu sezonu promovisala je odevne kombinacije koje daju najpribližniji opis onoga što volim da nosim. 

Međutim, najprijatnije se osećam u DONJEM VEŠU. Inače, moj savet je da prvenstveno treba ulagati u zdravlje, kao i negovanje lica i tela, pa će s tim u vezi sve što nosite dati dodatni karakter vašoj ličnosti.

 

Moni Marković

 

makonda-tracker