stiže novi broj

Novi Men's Health: Dušan Domović Bulut otkriva šampionske taktike

0

Najbolji basketaš sveta, ekskluzivno za martovski broj naprodavanijeg muškog magazina u zemlji, pokazao je svoj trening, objasnio kako stiče mentalnu snagu i na koji način se priprema za predstojeću Olimpijadu.

foto: Promo
foto: Promo

Dušan Domović Bulut ugostio je ekipu Men's Health-a na novosadskim terenima za basket, koje proteklih godina, zajedno sa svojim ortacima iz kraja, uspešno renovira kako bi njegovi naslednici imali gde da postaju šampioni.

 

Novi Men's Health je u prodaji i na naslovnoj strani je šampion, najbolji od najboljih, svetski a naš. "Sistem vrednosti koji neguje basket - ako pobediš, ostaješ na terenu da igraš još - važi i u životu. Ako nisi dobar, idi vežbaj da budeš bolji ili nađi način da doprineseš ekipi, jer ako ne pobeđuješ, nisi u igri", ekslkuzivno za martovski MH govori Dušan Domović Bulut. Men's Health se sa najboljim basketašem na planeti sastao u Novom Sadu, odakle vam stiže 100% korisna priča o sportu, viteštvu, druženju i Olimpijadi.

 

foto: Luka Šarac

Novi Men's Health sadrži još mnogo toga zbog čega bi trebalo da odete do trafike po svoj primerak. Obri Markus, Mo Fara, Alesandro Eger i Rulk demonstriraju za MH gde su stvarno ljudske granice. Šta u svoje čarobne napitke pre i nakon treninga stavljaju Lebron Džejms, Arnold Švarceneger i ostali nadljudi?

 

Trening

 

Elastična traka i sanduk su sasvim dovoljni da preokrenete uticaj vremena na telo. Samouki stručnjaci iz teretane i sa Instagrama znaju sve, ali pogrešno - zato ne upadajte u zamku. Zašto su američki vatrogasci tako nagruvani? Otkrivamo njihove tajne vežbe. Prošlo je vreme mišića za slikanje, sada počinjemo da radimo na realnoj snazi - da je učinimo nerealnom.

 

foto: Endru Heterington

Šest vežbi je dovoljno da svoje telo za četiri nedelje vratite u punu formu. Jedna šipka, dve ploče, petnaest minuta i pakleni kružni trening su sve što je potrebno za supermoći

 

foto: Kodi PIkens

Ishrana

 

Kajgana je kralj svih doručaka, a mi nudimo recept koji ovo jelo unapređuje u univerzalnu gozbu. Da li je ugljene hidrate zdravije konzumirati u pasti ili pirinču?

 

foto: Majkl Hedž

Jedino što može delimično da zameni meso na trpezi jeste korenasto povrće - zvuči užasno, ali može da bude savršeno. Previše posla, premalo sna i konstantan stres su siguran put u propast: predstavljamo obroke koji nas drže podalje od njega.

 

Život

 

Koliko je seksi brinuti se o budućnosti planete i hoće li Greta Tunberg probuditi novu generaciju alfa-mužjaka. Seksualne novotarije najčešće su isprazni trend, ali mešani orgazam je, čini se, realno naučno dostignuće. Važno je biti samouveren; ipak, ništa manje nije važno sumnjati u sebe. Pred njom.

 

foto: Instagram

Stil

 

Malo šta muškarcu stoji tako dobro kao plemenit ideal - zbog toga je održiva moda najbolji kroj ove sezone. Trinaest dobro odabranih odevnih predmeta dovoljno je za 31 odevnu kombinaciju - dakle, ceo mesec bez ponavljanja.

 

foto: Hamiš Braun

 

Novi Men's Health je stigao i podređen je tome da vam mart bude kvalitetniji nego inače.

 

makonda-tracker