u prodaji

NIKOLA JOKIĆ EKSKLUZIVNO NOVI MEN’S HEALTH: Sebi sam dao savet da se uvek zabavim na terenu!

0

Najbolji centar NBA lige, all-star igrač i jedan od najtalentovanijih košarkaša sveta Nikola Jokić dao je specijalan intervju za novi broj magazina Men's Health, koji od danas možete naći na prodajnim mestima.

foto: Rastko Šurdić
foto: Rastko Šurdić

Pored popularnog Džokera, samo za oktobarsko izdanje najrasprostranjenijeg muškog magazina na svetu govorili su srpski teniser u usponu Miomir Kecmanović i fudbalska zvezda Vilfrid Zaha, dok ljubitelje mode očekuje sadržajan vodič kroz stil sa 39 predloga za nadgradnju izgleda za jesen.

 

- Neko je nedavno pitao mog trenera šta bi trebalo da radim kako bih zaigrao na vrhunskom nivou; on se nasmejao i rekao da sam pozvan da igram All-Star meč, što znači da sve već ide svojim tokom - kaže Nikola Jokić u razgovoru za novi Men's Health, u intrevjuu koji je protekao u šaljivom tonu, onako kako, izgleda, ovaj mladić iz Sombora jedino ume da vidi stvari oko sebe: na zabavniji način.

 

Najbolji NBA centar, poznat po asistencijama i nesebičnoj igri, s Men's Helathom našao se uoči priprema za Svetsko košarkaško prvenstvo na kom je naša reprezentacija zauzela 5. mesto i "driblao ga" kroz svoj karijeru, prvi put za medije iskreno govoreći o tome kako je prešao put od debeljuškastog dečaka do zvezde američke košarke!

 

- Sebi sam dao savet da se uvek zabavim na terenu - priznaje Jokić. U novom Men's Healthu pročitajte kako ovaj momak trenira, šta jede, čime se inspiriše i na koji način se priprema za sve što se od njega očekuje.

 

foto: Rastko Šurdić

U novom broju magazina Men's health pročitajte i:

 

Svi jurimo bicepse, grudi i ramena, a zapostavljamo kor i leđa koji su presudni za dugovečnu vitalnost. MH nudi rešenje. Pogledajte specijalne treninge u oktobraskom izdanju najprodavanijeg muškog magazina u zemlji.

 

Neko nas posmatra?!? Koje aplikacije nam kradu koje podatke, kome ih prodaju i kako da se od toga odbranimo u poslednjem okršaju za privatnost. Pogledajte zanimljivo istraživanje Men's Helath redakcije.

 

Suplementacija zaista mnogo pomaže u dostizanju vrhunskih rezultata, ali prevashodno je važno njeno pravilno korišćenje. MH je zbog toga pripremio vodič kroz pravilnu upotrebu dodataka ishrani.

 

Nekoliko minuta koji dele prosečno trajanje našeg libida i trenutak njenog orgazma mogu da predstavljaju razliku između raja i pakla. Pitate se koliko joj je potrebno? Pronađite odgovor u najrasprostranjenijem muškom magazinu na planeti koji je od danas u prodaji.

 

Tu je i jesenji preokret! Leti je dovoljno imati mišiće; jesen je ipak stilski znatno zahtevnija - MH nudi 39 predloga za upečatljiv autfit za ovo godišnje doba. Pogledajte sveobuhvatan vodič kroz jesenji stil.

 

- Na početku mi je cilj bio da uđem u prvih sto. Pa onda da završim u pedeset. Sad neću da preterujem, do kraja ove godine biće dovoljno da ostanem tu gde sam, a sledeće godine onda idemo dalje - tvrdi teniser Miomir Kecmanović. Buduća velika zvezda belog sporta, dao je ekskluzivni intervju za srpski Men's Health.

 

foto: Luka Šarac

 

Cvrčanje! Nakon što je utvrđeno da imamo genom za enzim za varenje insekata, mleveni cvrčci dobili su status hrane budućnosti. Pročitajte nove tendencije u ishrani!

 

Južnoafrička boginja, nekadašnja Mis Sveta uspela je da pobedi svoje demone manjka samopouzdanja i sada tu taktiku spremno deli sa svima nama. MH devojka u novom broju ovog časopisa je Rolin Štraus!

 

Ko će to da plati? Popularna spisateljica i feministkinja otkriva zašto je ipak sasvim u redu da na prvom sastanku ipak vi muškarci izvadite novčanik.

 

Serotonin je jeftiniji, brži i jače deluje nego popularni i preskupi kanabidiol, u novom MH pogledajte kako da obezbedite sebi dovoljnu količinu.

 

Veliki griz velike jabuke. Ako ste se slučajno zatekli u Njujorku, fitnes direktor Men's Healtha vodi vas na mesta gde ćete se najbolje provesti, jesti i trenirati.

 

Jesen će biti kvalitetnija uz novi Men's Health!

 

makonda-tracker