ne propustite

Najjači holivudski glumac otkriva svoj trening za novi Men's Health

0

On je jedan od najmišićavijih. On je jedan od najplaćenijih. On je jedan od najjačih. On je zvezda "Avendžersa" i svoju veličinu nosi lako.

foto: mens health
foto: mens health

 

Kris Hemsvort je junak sa naslovne strane martovskog broja najprodavanijeg muškog magazina u Srbiji koji je od danas u prodaji. Men's Health je posetio slavnog glumca u njegovom domu u Australiji i ekskluzivno predstavlja njegov način treninga i ishrane.

 

- Heroji i njihova dela mogu da budu inspiracija, ali ono što na stvarno čini onime što jesmo jeste rad - kaže slavni Kris Hemsvort za novi Men's Health. Australijanac koji je otelotvorio nordijskog boga groma otkriva kako je prestao da robuje očekivanjima okoline, ali i svojim, zašto je prestao da jede meso i iz teretane izašao na trening pod otvorenim nebom.

 

Ovako je to izgledalo na licu mesta, u Hemsvortovoj vili:


 

 

Novi Men's Health donosi vam i specijal o ishrani, gde ćete pronaći 63 supernamirnice koje možete da pripremite u 100 različitih kombinacija.

Tu je i novi turbotrening: samo 18 minuta kombinovanih vežbi dnevno dovoljno je za formu vrhunskog atlete i održavanje tela poput visokoturažne mašine. Potražite ovaj program u martovskom Men's Health-u.

 

Moć univerzuma je na strani onoga ko poštuje njegova pravila, a moderni Druid iz šuma u okolini Lapova otkriva kako se to radi. Pročitajte priču o Željku Iličiću, rendžeru iz Šumadije, i poželećete da istog trena odete u šumu.

 

Martovsko izdanje najprodavanijeg magazinja za muškarce ima još jedan dodatak, to su Časovi kod careva života. Prele, Tirke, Gaga, Kapor, Kameni, Bekim i Bajford, svojim delima i rečima dali su nam najvažnije lekcije iz muškosti i ljudskosti, zato pogledajte savete najvećih beogradskih šmekera.

Izađite iz cajtnota! Današnji muškarac praktično ceo život provodi u dedlajnu i to ga čini nervoznim - novi MH nudi devet tehnika za zaustavljanje vremena.

Men's Health žena u novom broju je glumica Bri Larson koja daje odgovor na pitanje šta radi najmoćnija dama Marvelovog univerzuma kad joj dan iz nekog razloga nije prebukiran spasavanjem čovečanstva.

 

Pogledajte i stilske trikove: kako se multipraktik garderoba za sitne i krupnije popravke oko kuće transformiše u reprezentativan autfit za večernji izlazak.

Novi Men's Health je stigao i snažno proleće može da počne!

 

makonda-tracker