novi glossy

Aco Pejović u svojoj PRVOJ PRAVOJ biografiji otkriva: U zatvoru sam prošao PAKAO!

2

Otkako je kao klinac krenuo trbuhom za kruhom najpre u Francusku, a potom sa mikrofonom počeo da osvaja publiku, folk pevač prošao je brojna iskušenja koja su gaučinila snažnijim i još interesantnijim fanovima pred kojima nikada nije imao masku na licu

foto: Dušan Petrović, Zoran Kuzmanović Munja, Luka Šarac
foto: Dušan Petrović, Zoran Kuzmanović Munja, Luka Šarac

Na prvi pogled običan čovek, suprug i otac tri ćerke, neko ko ni po svom ponašanju niti pojavom odskače od okoline, godinama već ogrnut u tu svoju skromnost, pevač Aco Pejović ipak gradi karijeru muzičke zvezde čiji su koncerti ispunjeni do poslednjeg mesta.

 

Definitivno, njegova boja glasa i umeće pred mikrofonom potkrepljeni su i velikom harizmom, koja mu je bila veliki vetar u leđa kada je još kao tinejdžer izvodio prve pesme prateći sam sebe na klavijaturama.

 

Uprkos tome što nikada nije maštao o hitovima i punim koncertima, već je samo sledio svoju želju da peva i uživa u muzici, dogodilo mu se ono što mu je očigledno bilo predodređeno.

 

Njegov trnoviti put do uspeha iz rodnog Prijepolja do svetla velegrada bio je popločan brojnim usponima i padovima, ali je glavni akter ove priče rano naučio da ga slava i bogatstvo nikada ne ponesu, kao i to da su mu prijatelji iz detinjstva i supruga Biljana, sa kojom je 25 godina u skladnom braku, najveći oslonac u životu...

 

Kompletan tekst pročitajte u novom, 52. broju magazina Glossy, koji u sredu, 7. novembra dobijate na poklon uz dnevni list Kurir!

 

Poklanjamo vam magazin o poznatima kakav ste želeli - Živite život poznatih, čitajte magazin Glossy, svake srede uz dnevni list Kurir!

 

foto: glossy

 

makonda-tracker