novi glossy

Ana Bekuta: Unuku učim da čuva tajne

0

U jeku priprema za veliki beogradski koncert, čuvena pevačica potpuno se prepustila svom izabraniku Milutinu Mrkonjiću, koji je glavni organizator svega, a slobodne trenutke provodi sa unucima Brankom i Sonjom

foto: glossy
foto: glossy

Dok sitno broji dane do tradicionalnog beogradskog koncerta koji će održati u velikoj dvorani Sava centra 25. oktobra, legendarna pevačica Ana Bekuta (59) ne skriva uzbuđenje. Jednako je raduje nov susret s publikom, ali i slatke pripreme pred taj za pevače uvek novi izazov.

 

Nervozu je potpuno sklonila iz vidokruga, a celu organizaciju prepustila svom emotivnom partneru Milutinu Mrkonjiću, s kojim lagano troši sedmu godinu ljubavi. Takođe, sve slobodno vreme želi da deli samo sa najmilijima, među kojima su joj, pored sina Igora i snaje, unuci Sonja i Branko.

 

Glossy: Kako ćete provesti vreme do koncerta? Imate li neke rituale, poseban režim ishrane...?


- Pred koncert stanje nije redovno, ali nije ni opsadno. Pripreme doživljavam kao slatke muke i teško podižem ručnu. Pre se može reći da sam radosna i poletna nego nervozna. Organizaciju godinama prepuštam Milutinu, koji je za to pravi mag, tako da sam u dobroj meri lišena pretprazničkog stresa. Nema potrebe da išta menjam u svojoj svakodnevici. Naravno, emotivno me osnažuje pojačana pažnja bližnjih...

 

Kompletan intervju pročitajte u novom, 46. broju magazina Glossy, koji u sredu, 26. septembra dobijate na poklon uz dnevni list Kurir.

 

Poklanjamo vam magazin o poznatima kakav ste želeli - Živite život poznatih, čitajte magazin Glossy, svake srede uz dnevni list Kurir!

 

foto: glossy

 

makonda-tracker