Glossy ISPOVEST

Milić Vukašinović: Da nije Suzane, završio bih sa životom

1

Prošle su dve nedelje otkako je Maja Avdibegović, ćerka muzičara Milića Vukašinovića (68), pronađena bez svesti u njegovom stanu u Sarajevu u 35. godini, a on se s tom činjenicom i dalje ne miri.

foto: Luka Šarac
foto: Luka Šarac

Nakon što je primio strašnu vest, čuveni doktor za rokenrol prvo je pomislio da mu se jedinica predozirala heroinom jer je bila teški zavisnik na lečenju, međutim, obdukcioni nalazi utvrdili su da je došlo do gušenja prilikom mešanja jake kafe s pojačanom dozom lekova. Vukašinović je tek nakon Majine sahrane postao svestan tragedije, od koje mu je, kako dani odmiču, sve teže i teže. U ispovesti za Glossy opisuje s kakvim se sve problemima susretao poslednjih dvadeset godina zbog ćerke, ali i šta je i sam preživljavao kada se borio s najtežim porocima.

 

 

Glossy: Koliko je bila teška borba tokom koje ste pokušavali da Maja pobedi zavisnost?


- Najveći problem svih roditelja koji se suočavaju s detetom narkomanom jeste taj što kasno otkriju da im je dete zavisnik, kao što smo Majina mama Vera i ja kasno shvatili da je na heroinu. I to zavisnik koji nije dao da se kaže da je narkoman, pa bi svaki put ako nagovestimo da je u problemu, dobijala nervne napade, uz stalna obećanja da neće više koristiti iglu.

 

Kompletan intervju pročitajte u novom, 39. broju magazina Glossy koji u sredu, 8. avgusta dobijate na poklon uz dnevni list Kurir.

 

foto: Glossy Press

 

makonda-tracker