glossy intervju

Lepa Brena: Radujemo se prvom unučetu

0

Na kraćem odmoru u Crnoj Gori, slavna pevačica uživala je svojim suprugom Bobom Živojinovićem u radosnoj vesti da će početkom sledeće godine njihova porodica postati bogatija za još jednog člana

foto: Glossy.rs
foto: Glossy.rs

Kada je ovu godinu odlučila da posveti turneji "Zar je važno da se peva ili pjeva", legendarna pevačica Lepa Brena (57) nije ni slutila da će se njena pozitivna energija usmerena na posao, reflektovati i na privatan život. Kao da je njome prizvala brojne lepe događaje koji se samo nižu, a nakon što je sa suprugom Slobodanom Bobom Živojinovićem organizovala spektakularnu svadbu za njegovog sina Filipa, sačekala ih je divna vest da će početkom naredne godine dobiti prvo unuče. Muzička zvezda je utiske nakon ovako divne vesti sumirala sa suprugom i najužim članovima porodice na Crnogorskom primorju, gde su zajedno proveli nekoliko dana.


Glossy: Da li je na moru najbolji odmor?


- Svako se odmara na sebi svojstven način, a ja uvek više volim da u neki grad dođem s mora nego sa kopna. Potpuno je drugačiji osećaj kada ste na vodi, pogotovo sada pod ovim teškim klimatskim uslovima. Tamo je uvek lepo, čak i kada je pretoplo ili padaju kiše. Vreme provodim tako što čitam, gledam filmove ili se odmaram pa čak i kupam po kiši. Moj izbor uvek su brod i voda.


Glossy: U Budvi ste imali koncert, ali tu obalu birali ste i za kraći odmor?


- U Crnoj Gori jedini nam je problem to što nas paparaci prate u stopu, kao da se krijemo, a za to nemamo razloga. Smešno je što misle da ih ne vidimo. U svakom slučaju, čovek ne može da izigrava ludilo i hoda uvučenog stomaka, ne jede, ne pije i ponaša se kao pozer. Posle toliko godina na sceni, ne spadam u kategoriju onih koji slikaju dekolte. Uvek sam potpuno prirodna, ali je neumesno da nam se oduzima privatnost.

 

Piše: Jasmina Antonijević Milošević

 

Kompletan intervju pročitajte u novom, 39. broju magazina Glossy koji u sredu, 8. avgusta dobijate na poklon uz dnevni list Kurir.

 

foto: Glossy Press

 

 

makonda-tracker