novi glossy

Slavica Ćukteraš: Suprug mi je najveća podrška

0

Dok promoviše novu pesmu kojom se posle pet godina vratila pred publiku, poznata pevačica govori o braku s fudbalskim golmanom Vladom Avramovim i o čarima koje joj je donelo materinstvo kad je rodila ćerkicu Viktoriju

foto: glossy
foto: glossy

Kada je pre pet godina odlučila da napravi medijsku pauzu kako bi pratila emotivnog partnera Vladu Avramova u fudbalskoj karijeri, pevačica Slavica Ćukteraš nije imala nikakav specijalan plan.

 

Život je uredio tako da ta pauza dobije najlepši mogući smisao. U međuvremenu, njih dvoje su se venčali u Novom Sadu, ali i na Maldivima, a potom su u oktobru 2016. dobili ćerkicu Viktoriju. Srećnija nego ikada, Slavica se nedavno vratila na scenu pesmom "Da bih s tobom ostala", a do jeseni planira da objavi još dve kako bi krenula sa koncertima.

 

Glossy: Kako se osećate ponovo na sceni?

 

- Zadovoljna sam, odmorna, željna publike i pesme. Već sam rekla, ali ponoviću, nisam znala da mi sve ovo toliko nedostaje dok nisam ušla u studio, snimila spot i objavila pesmu. Podrška publike koju sam dobila otvorila mi je oči da mi je posao nedostajao. Sa nastupima nisam počela, jer u toku su probe, ipak treba vremena da se glas utrenira i vrati na staro. To me čeka od jeseni...

 

Kompletan intervju pročitajte u novom, 38. broju magazina Glossy koji u sredu, 1. avgusta dobijate na poklon uz dnevni list Kurir.


Poklanjamo vam magazin o poznatima kakav ste želeli - Živite život poznatih, čitajte magazin Glossy, svake srede uz dnevni list Kurir!

 

foto: glossy

 

makonda-tracker