NOVI GLOSSY

EMOTIVNA ISPOVEST Kristine Kije Kockar: Plašim se da će me PATNJA STIĆI!

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 2

Iva

11-07-2018 11:29h
Dosta vise sa njom ima toliko dobrih uspesnih devojaka Vi svi novinari favorizujete nekog ko ne vredi ni pisljivog boba,dajte nasu decu matematicare ili nesto pametno

Nemir u svemir

11-07-2018 16:41h
@Iva
Nista bolja nisi ni ti...samo odlicna glumica..koja nema ni trunke osecanja...zaljubljena zena se ne ponasa kao Kija...pa gde su tvoja osecanja i ljubav prema muzu..ti nisi usla da ga vratis i zadrzis..nego da izgledas kao zrtva..da osvojis bolji plasman i vecu nagradu. Nisi ti nikakva zena prevarena.Usla si kao necija devojka ..usput udata...razvalila wc od seksa sa zadrugarom...koja si ti zrtva i napacena supruga koja ceka muza.Svaka cast Srbijo sto glasate i za jedne i za druge..ista si i ti kao luna nema razlike izmegu tebe i nje.sad ste kao oboje tuzni i pored para a za dve nedelje neznate gde ste sve otisle i sta ste sve radile..neki tako tuguju uz muziku ..zabave i smeha ..boli vas briga..zeljne ste samo da vas ima u novinama ma sta god pisalo o vama sve vam je reklama..uzivajte u vasoj slavi od 5 minuta..jer svako cudo za tri dana..al mozda se narod opameti pa sve takve preuzimacice na tuge muzeve..i udate zene sa momcima kao sto si ti ..nadamo se da im vidimo kraj...narod dao i narod oduzeo..
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: