novi glossy

Marija Šerifović: Biću sjajna SAMOHRANA MAJKA!

0

Uoči velikog koncerta u Areni, pop zvezda otkriva da uskoro želi da se potpuno preseli u Ameriku i da je vreme da se ostvari u ulozi roditelja, jer može da se zamisli i pored sina, ali i kraj ćerke

foto: glossy
foto: glossy

U životu naše jedine pobednice na Evrosongu, Marije Šerifović, trenutno je sve posloženo tako da u potpunosti može da se posveti pripremama za veliki koncert u Beogradskoj areni koji je zakazan za 24. maj. Nije zaljubljena, a u suprotnom bi, kako kaže, takve emocije umele da je ometu u realizaciji svih iznenađenja koja sprema publici. Srećna je i zbog činjenice što će ovaj njen poslovni poduhvat učiniti da na jednom mestu posle dosta vremena bude sa oba roditelja, jer su oni godinama bili u lošim odnosima.

 

 

Okružena takvom atmosferom, Marija otkriva da su joj tridesete donele jasnu želju o majčinstvu, pa priželjkuje da joj se uskoro desi. Ali sve to posle velikih koncerata u našoj prestonici i Sarajevu.

 

Glossy: Prošlo je osam godina od prethodnog koncerta u Areni. Koliko ste se od tada promenili?

 

- Sve se promenilo. Promenila sam se ja, ali i moja muzika. Samo se publika nije promenila. Oni su bili uz mene i tada i sada. Koncert će po svemu biti drugačiji. Zrelija sam, spremnija u mogućnosti da mnogo više uložim nego tada. Obećavam velika iznenađenja...


Kompletan tekst pročitajte u novom, 27. broju magazina Glossy, koji u sredu 16. maja dobijate na poklon uz dnevni list Kurir.

 

Poklanjamo vam magazin o poznatima kakav ste želeli - Živite život poznatih, čitajte magazin Glossy, svake srede uz dnevni list Kurir!

foto: glossy

 

makonda-tracker