novi glossy

Sonja Vuksanović: Sve loše je IZA MENE, moj spokoj nema cenu!

2

Skoro godinu dana nakon razlaza s pevačem Acom Lukasom, poznata stilistkinja opisuje kako izgleda njen život sa ćerkama Sofijom i Viktorijom i zašto s bivšim muževima nije u kontaktu

foto: Miloš Ćetković Budva
foto: Miloš Ćetković Budva

 

Skoro godinu dana nakon što se rastala sa drugim suprugom, pevačem Acom Lukasem, Sonja Vuksanović ne prestaje da bude zanimljiva medijima. Tome što intrigira javnost u početku je doprinosila činjenica da je prvi put bila udata za takođe pevača, Željka Šašića.  Oba rastanka morala je da preživi pod lupom javnosti, a u isto vreme zaštiti svoje ćerke Sofiju i Viktoriju.

 

Danas, kad je potpuno slobodna i u mogućnosti da život provodi onako kako želi, Sonja za Glossy deli utiske sa odmora u Crnoj Gori, gde je otputovala s naslednicama još za Prvi maj, i navodi da više ništa ne može da naruši njen mir.


Glossy: Na koji način provodite odmor na Crnogorskom primorju?


- Za nas Crna Gora nije klasična destinacija za odmor. Mi smo ovde kao kod kuće i godinama dolazimo za prvomajske praznike jer imamo veoma mnogo prijatelja i rodbine...

 

Kompletan intervju pročitajte u novom, 26. broju magazina Glossy koji u sredu 9.maja dobijate na poklon uz dnevni list Kurir.

 

Poklanjamo vam magazin o poznatima kakav ste želeli - Živite život poznatih, čitajte magazin Glossy, svake srede uz dnevni list Kurir!

 

foto: glossy

 

makonda-tracker