novi glossy

Lea Kiš Jokić u dramatičnoj ispovesti otkriva: Dva puta su me vraćali u život!

1

Uoči proslave 50. rođendan, i prolazi kroz veliku poslovnu promenu, naša popularna voditeljka seća se trenutaka kada joj je život visio o koncu

foto: Vladimir Šporčić
foto: Vladimir Šporčić

Dve nedelje uoči svog jubilarnog, 50. rođendana, popularna voditeljka Lea Kiš Jokić priča o najsvežijim promenama koje je napravila u životu.

 

Naime, posle trinaest godina rada na TV Pink, odlučila je da okrene novi list i promeni matičnu kuću, pa će se od sada njeno "Nedeljno popodne" emitovati na Grand televiziji. Nove poduhvate u profesiji smatra i te kako potrebnim jer je posao teren na kojem inače voli da eksperimentiše.

 

Dodatni razlog za to je njen skladan i povučen porodičan život koji sa suprugom Momčilom Jokićem, s kojim je u braku preko četvrt veka, i ćerkom Sarom Miom vodi daleko od očiju javnosti. Upravo je naslednica bila kruna ljubavi voditeljke i njenog izabranika, a život je uredio tako da nažalost uz ozbiljne poteškoće shvate kako ne mogu da imaju više dece...

 

 

Kompletan intervju pročitajte u novom, 18. broju magazina Glossy, koji dobijate na poklon uz današnje izdanje lista Kurir.


Poklanjamo vam magazin o poznatima kakav ste želeli - Živite život poznatih, čitajte magazin Glossy, svake srede uz dnevni list Kurir!

foto: Vladimir Šporčić

 

makonda-tracker