PRIČA NEDELJE

Aleksandra Prijović i Filip Živojinović ekskluzivno za Glossy: Venčaćemo se ove godine!

0

Mlada muzička zvezda i sportski menadžer odlučili su da svoju ljubav krunišu brakom, a slatke planove prave u Americi, gde slave i Dan zaljubljenih

foto: Andrija Damjanović
foto: Andrija Damjanović


Otkako su pevačica Aleksandra Prijović (22) i njen izabranik, sportski menadžer Filip Živojinović (32), otpočeli romansu 15. novembra 2015. godine, venčanje i zajednički život često su bili tema razgovora koji se nametao u javnosti. Aleksandra je uvek odgovarala sa osmehom, naglašavajući da ona priželjkuje sve te lepe trenutke, ali da im još nije vreme.

 

 

Ipak, poslednjih godinu dana, ona i Filip uglavnom su posvećeni jedno drugom, kako na poslovnom tako i na privatnom planu. Bliskost i povezanost mladog para još jedna je potvrda da su stvoreni jedno za drugo, a ispostavilo se da je baš ova godina idealna da u njoj krunišu svoju vezu...

 

Kompletan tekst pročitajte u novom, 14. broju magazina Glossy, koji u sredu 14. februara dobijate na poklon uz dnevni list Kurir.


Poklanjamo vam magazin o poznatima kakav ste želeli - Živite život poznatih, čitajte magazin Glossy, svake srede uz dnevni list Kurir!

 

foto: Glossy

 

makonda-tracker