novi glossy

Nataša Bekvalac: Hana će birati ime za sestru

2

Pošto je ušla u deveti mesec trudnoće, pop zvezda je izabrala privatnu kliniku na kojoj će se 1. marta poroditi carskim rezom, a pored njenog supruga Luke Lazukića, u dočekivanju bebe važnu ulogu ima i njena starija ćerka.

foto: Glossy
foto: Glossy

Pop pevačica Nataša Bekvalac, koja je u osmom mesecu trudnoće, broji dane do porođaja koji je zakazan za 1. mart u jednoj privatnoj klinici u Beogradu. "Novosadska barbika" je na poslednjoj kontroli, uz konsultaciju sa svojim ginekologom, donela odluku da će se poroditi carskim rezom kako bi prošla što bezbolnije i sigurnije.

 

Iako je trudnoću održavala u Beču, pevačica se opredelila da svoju drugu ćerkicu na svet donese u Beogradu. Nedavno je sa suprugom, IT stručnjakom i jednim od najuspešnijih mladih preduzetnika u Beogradu Lukom Lazukićem, posetila svog lekara u prestonici Austrije i odradila sve potrebne analize.

 

 

S obzirom na to da je uglavnom morala da miruje poslednjih meseci kako bi trudnoću iznela do kraja, savetovano joj je da, pogotovo u devetom mesecu, ne bi trebalo da putuje i da je najbolje rešenje da ostane kod kuće...

 

 

Kompletan tekst pročitajte u novom, 13. broju magazina Glossy, koji dobijate na poklon uz današnje izdanje lista Kurir.

 

Poklanjamo vam magazin o poznatima kakav ste želeli - Živite život poznatih, čitajte magazin Glossy, svake srede uz dnevni list Kurir!

 

foto: Glossy

 

makonda-tracker