novi glossy

Lepa Brena i Boba Živojinović: Godišnjica braka na Maldivima

1

Nakon što su u decembru simbolično obeležili 26 godina od venčanja, poznati supružnici su početkom januara otputovali u Tajland i na Maldive, gde sa sinovima Stefanom, Viktorom, Filipom i njegovom devojkom Aleksandrom slave svoju ljubav

foto: Privatna arhiva
foto: Privatna arhiva

Iako su 26 godina braka simbolično obeležili u Beogradu 7. decembra, folk zvezda Lepa Brena i njen suprug Slobodan Boba Živojinović pravu proslavu pomerili su mesec dana kasnije. Naime, odmah nakon proslave Božića, njih dvoje uputili su se na Daleki istok i svoju omiljenu destinaciju Tajland, gde su dosad već boravili nekoliko puta. Trenutke u kojima su slavili svoju ljubav i opstanak svoje zajednice duže od četvrt veka, supružnici su odlučili da podele sa svojim sinovima Stefanom, Viktorom i Filipom, ali i njegovom devojkom, pevačicom Aleksandrom Prijović.

 

- Cele godine vredno smo radili na dokumentarnom filmu i novom albumu, a od septembra do decembra nismo imali nijedan slobodan dan. Za nama je veoma naporna godina i Boba je odlučio da nam organizuje porodični odmor - počinje priču Brena, zadovoljna izborom svog dragog, jer su oboje još 2005. godine, kada su prvi put išli na Tajland, shvatili da je to idealna destinacija na kojoj žele da provode svoj zimski odmor.

 

Kompletan tekst pročitajte u novom, 11. broju magazina Glossy, koji 24. januara dobijate na poklon uz dnevni list Kurir

 


Poklanjamo vam magazin o poznatima kakav ste želeli - Živite život poznatih, čitajte magazin Glossy, svake srede uz dnevni list Kurir!

 

foto: Glossy

 

makonda-tracker