INTERVJU

Seka Aleksić za novi Glossy: Sin nas je promenio

1

Ispunjena ljubavlju prema sinu Jakovu i suprugu Veljku, folk zvezda govori o svemu što su proživeli u godini na izmaku, ali i o planovima za predstojeći period, koji iščekuju sa ushićenjem.

foto: Andreja Damnjanović
foto: Andreja Damnjanović

Dok sumira utiske o godini koja je na izmaku, popularna pevačica Seka Aleksić uživa u prazničnoj euforiji, koja je u potpunosti zavladala u njenom domu. Zajedno sa suprugom Veljkom Piljkićem učinila je da se njihov naslednik Jakov oseća bezbrižno i srećno. Na novogodišnjoj jelci, kao i na svim njenim ukrasima, dominira plava boja, i to je najmanje što u kući ovog para asocira na činjenicu da je sve podređeno njihovom sinu. Jakovu su u septembru proslavili prvi rođendan i to slavlje bacilo je senku na sve druge događaje ove godine. Iako se priprema da Novu godinu dočeka na koncertu u Zagrebu, Seka kaže da je glavno slavlje ipak rezervisala za najmilije.

 

Glossy: Već ste navikli da u najluđoj noći niste kod kuće?

- Tako je već poslednje dve decenije. Ovog puta pevaću u Zagrebu. Radujem se druženju sa svima onima koji uživaju u mojim pesmama i koji žele da prve trenutke Nove godine dočekaju baš sa mnom, a još više se radujem onome što će se dešavati u našem porodičnom domu pre i posle samog dočeka. Našim malim porodičnim slavljem ispratićemo ovu godinu, nešto ranije nego što će to učiniti većina, a ubrzo posle zvaničnog dočeka istim takvim slavljem poželećemo dobrodošlicu Novoj 2018. godini...

 

Kompletan tekst pročitajte u novom, 8. broju magazina Glossy, koji u sredu, 27. decembra dobijate na poklon uz dnevni list Kurir.

 

Poklanjamo vam magazin o poznatima kakav ste želeli - Živite život poznatih, čitajte magazin Glossy, svake srede uz dnevni list Kurir!

 

foto: glossy

 

makonda-tracker