novi glossy

Ekskluzivna ispovest Milene Dravić: Dragan me je uvek štitio

0

Tek pošto je primila prestižno priznanje Dobričin prsten, naša istaknuta umetnica za Glossy evocira uspomene na svog supruga, čuvenog glumca, za koga kaže da joj je bio velika podrška i u životu i u poslu.

foto: Petar Đorđević
foto: Petar Đorđević

Ako bi se nabrajali svi filmovi, televizijske serije i pozorišne predstave kojima je svoj doprinos dala naša čuvena glumica Milena Dravić, mogla bi čitava jedna serija da se izmontira. Bila je to samo jedna od brojnih dosetki kojih su se u večeri 15. decembra, kad joj je uručena prestižna nagrada Dobričin prsten, prisećale njene kolege, saradnici i prijatelji na sceni Zvezdara teatra. Ipak, publika i bez podsetnika poznaje sve Milenine glumačke bravure i svaku nijansu njenog talenta jer se pred kamerama i na sceni uvek nesebično davala.

 

Možda je samo manje poznat njen privatni život, čije je detalje brižno čuvala za sebe i svog životnog saputnika Dragana Nikolića, od koga ju je sudbina zauvek razdvojila pre nešto manje od dve godine. Njihov brak odavao je utisak savršenog, a tome su i sami doprinosili tkajući u njega, pored ljubavi, i svako svoje profesionalne uspehe...

 

Kompletan tekst pročitajte u novom, sedmom broju magazina Glossy, koji dobijate na poklon uz današnje izdanje lista Kurir.

 

Poklanjamo vam magazin o poznatima kakav ste želeli - Živite život poznatih, čitajte magazin Glossy, svake srede uz dnevni list Kurir!

foto: Glossy

 

makonda-tracker