lepe vesti

Novi broj magazina Lepa&Srećna je u prodaji!

0

Specijalnim dodatkom pod naslovom Slavimo godine, obeležavamo naš mali ali značajan jubilej, dve godine magazina Lepa&Srećna.

foto: Promo
foto: Promo

Za godine koje počinju dvojkom obično kažemo da su lude, bezbrižne, zaljubljive; u tridesetim imamo i mladost i zrelost; u četrdesetim počinjemo da živimo i izgledamo onako kako smo zaslužili, dok su pedesete, kako kažu, nove tridesete, jer žene neretko izgledaju bolje nego ikad.

 

U slavljeničkom duhu, istražili smo za vas koje su bile najglamuroznije rođendanske proslave slavnih ličnosti.

 

Naslovnu stranu našeg magazina i modni editorijal posevetili smo glumici Slobodi Mićalović koja je moge simpatije osvojila prirodnom lepotom i prefinjenim stilom. Rubrika Neseser - pored standardnih rubrika Noviteti meseca, Trend koji dolazi, Njegova polica, donosi i beauty editorijal U ritmu nove sezone.

 

Iz rubrike Portreti izdvajamo intervju sa Tihomirom Stanićem povodom nastavka TV serije Ubice moga oca, u kojoj tumači ulogu strogog načelnika policije Marjanovića. Životna priča posvećena je Amal Kluni, a rubrika Iz mog ugla, Tamari Grujić i Bojani Ordinačev i Vasilom Hadžimanovim. U rubrici Zdravlje glavna tema je Intolerancija na gluten i laktozu. Stručnjaci predstavljaju najnovije neinvazivne estetske i antiejdžing metode dok psiholozi otrkivaju Kako da prepoznamo srodnu dušu? Tu su i saveti fitnes instruktora za čvrsto telo. Iz dečje psihologije izdvajamo temu Bezbedni na mreži. U dodatku Living predstavljamo dom glumice Milice Milše i pisca i scenariste Žarka Jokanovića, koji odiše životom i dobrom energijom. Vreme uživanja- pored rubrike Putovanja - City break u Evropi, donosi i najznačajnije vinske manifestacije u Srbiji. Iz rubike Kuhinja izdvajamo - Specijalitete kojima niko neće odoleti i Delikatesne poslastice, a šta donose zvezde ove jeseni otrkiva mesečni horoskop i numerološka analiza.

makonda-tracker