Bane Lalić MVP: Za čuda malo treba

0
Frontmen grupe MVP, Bane Lalić, otkriva za Story kako se proveo na snimanju novog spota, objašnjava kako biti srećan i priča o svojoj vezi i planovima.
Bane Lalić, Promo foto
Bane Lalić, Promo foto

Story: Kako je bilo u Španiji na snimanju spota za pesmu „Neka košta kol’ko košta“? Da li postoji neka anegdota vezana za snimanje?

- Bilo je fenomenalno! Povod za odlazak u Španiju jeste bilo snimanje spota ali smo pored toga uspeli da se odmorimo i dobro provedemo. Boravili smo 11 dana na jugu Španije u prelepoj oblasti koja se zove Almerija. Što se samog snimanja tiče sve bi bilo u redu da nam mobilni telefoni nisu upadali u vodu dok smo skakali iz jednog bazena u drugi (smeh).

Story: Kakve su reakcije na novi spot?

- Odlične! Dobre komentare smo dobili i od publike i od kolega i to mi je veoma drago. Iako je ovo letnji spot ljudima se dopada što je izašao sada, na početku zime jer kažu da ih podseća na more i odmor i da ih greje dok napolju pada kiša i duva vetar.

Story: U pesmi kažete da Za čuda tako malo treba, sve je do nas. Šta preporučujete čitaocima da sami urade, pa da bi im žvot bio lepši?

- Poručujem im da uvek, bez obzira na okolnosti, misle svojom glavom, da se međusobno vole i da uživaju u životu. Možda zvuči kao fraza, ali ako živite po ovim pravilima ubrzo ćete shvatiti da za čuda zaista treba malo i da sve zavisi od nas samih.

Story: Po vašim pesmama bi se zaključilo da ste uvek veseli. Ipak, kakvu muziku privatno slušate kada vam opadne raspoloženje? Šta od domaće, a šta od strane muzike.

- U takvim trenutcima, a oni su retki, uglavnom slušam bluz jer je za mene, to najiskrenija muzika na svetu a ja sam u duši bluzer. Od stranog repertoara tu spada na prvom mestu BB King a volim i Raul Midona. Od muzike sa naših prostora slušam Bajagu i Gibonni-a.

Story: Kakve su reakcije lepšeg pola kada Vas vide? Saleću li vas obožavateljke? Kako se ponašate u takvim situacijama?

- Pa dobro, dešava se i to ponekad (smeh). Meni je to postalo sasvim normalno, ne pridajem tome mnogo značaja ali svakako da mi je drago ako me neko, ko voli moju muziku, na ulici prepozna i pozdravi. A kad je lepši pol u pitanju, naravno da prija kad naiđem na pozitivne reakcije.

Story: Možete li da kažete šta se dešava kod vas na emotivnom planu? Imate li devojku? Planirate li da uskoro zasnujete porodicu?

- U srećnoj sam vezi već dve i po godine a što se porodice tiče ona mi je svakako u glavi i srcu ali se na taj, veliki i ozbiljan korak, još uvek nisam odlučio. 

makonda-tracker