Sani Armani - Strastvena, tajanstvena i ponekad cinična

0
Bivša manekenka i voditeljka Sandra Drašković alijas Sani Armani kaže da je iz kuće Velikog brata nepravedno izbačena i otkriva koliko su se njeni stavovi promenili otkako se razvela i postala majka sinčiću Luki
foto: Story Arhiva
foto: Story Arhiva

Nekadašnja manekenka i voditeljka Sandra Drašković širem auditorijumu poznata pod pseudonimom Sani Armani, nakon višemesečne izolacije iz javnog života, u medijsku žižu dospela je iznenadnim ulaskom u kuću Velikog brata. Dvadesetosmogodišnja Sandra karijeru je započela na modnim pistama, a popularna je postala pre trinaest godina zahvaljujući džinglovima koje je snimila za televizuju Pink. Da je talentovana i za voditeljski posao dokazala je radeći emisije City club, Sanimetar i Dojava. Godine 2000. sa tadašnjim fudbalerom Obilića Nikolom Lazetićem snimila je spot za pesmu Crveno Svetlane - Cece Ražnatović, na kojem su se slučajni partneri iz video klipa strasno zaljubili, a nedugo potom i venčali. Tokom braka koji je potrajao veoma kratko, Sandra i Nikola imaju sada šestogodišnjeg sina Luku. Od brojnih veza koje su joj pripisivali mediji, manekenka je priznala samo romansu sa glumcem Marinkom Madžgaljem, a od pre nekoliko meseci srećno je zaljubljena u biznismena Andriju Zarića.

Story: Kako ste se osećali kada vam je prošlog utorka Veliki brat saopštio da ste izbačeni iz kuće?

- Sasvim staloženo, jer to su pravila igre sa kojima sam bila upoznata i pre ulaska. Story: Da li vam je prijao boravak u kući? - Dva dana po ulasku u kuću razbolela sam se, što je bila otežavajuća okolnost, ali druge nedelje sam ozdravila i nastavila sa aktivnostima.

Story: Jeste li zbog gripa svakodnevnono primali infuziju?

- Nisam baš svakodnevno, već samo kada mi nije bilo dobro.

Story: Koliko vam je odgovarala ekipa ukućana?

- Ekipa je bila u redu i mislim da smo postigli dobru gledanost. Nervirala me je neonska rasveta, pogotovo prilikom buđenja. Kada otvorim oči uz muziku koja je pojačana do daske, usledi šok od svetla.

Story: Zbog čega ste odbili da javno nominujete druge ukućane?

- Veliki brat me je pozvao u ispovedaonicu kako bi mi saopštio da sam nominovana jer sam o istima pričala i zabranio mi da to kažem ostalima. Pošto nisam bila jedina koja je kršila pravila, prihvatila sam kaznu bez reči, ali istovremeno smatrala i da to nije u redu. Odbijanjem nominovanja pokazala sam svoj bunt, a pošto sam poslednja prozvana, kada je već bilo jasno da su ukućani izglasali Mikija i Tijanu, rekla sam da mi takav ishod odgovara. Posle objave nominacija, njima dvoma pridruženi smo Maca i ja, i tada sam odlučila da okupim ukućane i objasnim im razloge zbog kojih nisam želela da učestvujem u nominovanju.

Story: Smatrate li dvoličnim to što je Miki Đuričić rekao da neće nikog javno nominovati, a na kraju je to ipak uradio?

- Ne smatram, jer se u kući okolnosti iz sata u sat menjaju i dešava se mnogo nepredviđenih situacija. Od samog početka mi nije prijalo saznanje da će se u kući naći i neki učesnici anonimnih serijala, ne zbog toga što imam predrasude, već zato što je svako od nas imao karijeru koja se ne odnosi isključivo na učešće u serijalu Veliki brat.

Story: Zbog čega niste pominjali sina u kući?

- Sina sam vrlo često pominjala i prepričavala naše zajedničke anegdote, ali te scene očigledno nisu emitovane.

Story: U kući ste istakli da kako Luka raste vi menjate svoje ponašanje i trudite se da više ne živite trista na sat. Zbog čega?

- Nisam izjavila da ne mogu više da živim trista na sat, a i ako jesam to je bilo figurativno rečeno. Pre toga sam ispričala da Luka više nije beba, već dečkić koji razume neke stvari i da zbog toga moram mnogo više da pazim na svoje odluke i razmišljanja, jer se to tiče i njegovog socijalnog života. Nekada mi nije bilo bitno kakve će neistine da se objave u novinama, a sada se to promenilo.

Story: Plašite li se da Luka može biti žrtva licemernih komentara na račun vašeg načina života?

- Ne plašim se licemernih komentara jer će toga uvek biti, bez obzira na moj način života i na to što sam javna ličnost. Toga ima u svim sferama društva.

Story: Koliko vam je sin nedostajao kada ste bili u kući?

- Veoma mnogo. Kada sam izašla iz kuće najpre je viknuo: Mama i jako me je zagrlio. Sedeo je u mom krilu dva sata i naravno, bio je oduševljen kostimima i zadacima koje smo imali u kući.

Piše: Moni Marković

makonda-tracker