Glossy intervju

Ove detalje o njoj SIGURNO niste znali: Jelena Karleuša za Glossy o modi, ćerkama, OMILJENOJ hrani — i SPEKTAKLU

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 2

Baba Visnja

08-12-2021 01:36h
Obozavam ova proser-nja. Kao prvo, PETA je pocela kao dobra ideja ali su se poslednjih godina pretvorili u sektu. Posto sve ide iz Amerike, tamo kada se nanjusi profit sve ostalo postaje sekundarno. Kroz reklamu i konstantnu pricu o tome podignut je nivo svesti o zastiti zivotinja. Konsekventno, proizvodi koji ne koriste nista zivotinjsko postali su veoma popularni i ta grana industrije je pocela da buja. Nije bilo tesko uspostaviti uzrocno-posledicnu vezu izmedju PETA promocija i porasta prodaje robe bez zivotinjskih delova. Takodje nije bilo tesko infiltrirati se kroz donacije u PETA. Sto vise pljujes kozne cipele ili bunde, dobices vise para. I tako je primarni cilj PETA potpuno gurnut u stranu. Plus, sto sada gonjeni zeljom za profitom, uzimaju sebi za pravo da odu totalno u krajnost. Poput sekte.
Drugo, ja ne znam kojom logikom riblji zivot nije zivot??? Meni je to licemerno, ne ubijaj lisicu ili kokosku, ali ribu moze?!
Nego, JK je samo jos jedna od onih koji propagiraju svoj stil zivota kao jedini ispravni. Narcis.
Narcisoidnost je poremecaj licnosti, prema tome sve dok njihove ideje ostaju izmedju njihovih usiju, bezbedni smo.

Vidi na sta jadnica lici

08-12-2021 16:14h
Hermafrodit 4XXXL, to zena nikad nece biti , kulovska senzacija
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: