glossy intervju

„NE ZAMIŠLJAM POKLONE ISPOD JELKE, VEĆ IH SAMA SEBI PRIUŠTIM“: Ana Bekuta OTVORENO o svojim ciljevima i željama za 2021!

0

Ana otkriva gde će provesti “najluđu“ noć, ali priznaje kako ne može da otkrije svoju novogodišnju želju

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Poznata pevačica narodne muzike, Ana Bekuta (61) u intervjuu za Glossy priznaje kako ispod jelke ne zamišlja poklone, već ih sama sebi priušti i da uvek svoje želje glasno izgovara, priča kako je dugoročni odmor u 2020. iskoristla na najbolji mogući način, romatično govori kako je njen životni saputnik Milutin Mrkonjić makar jedan put dnevno nasmeje do suza svojom duhovitošću, te kaže kako je zadovoljna proteklom godinom, ali će se truditi da joj naredna bude bolja.

 

Ana otkriva gde će provesti “najluđu“ noć, ističe kako ne može da otkrije svoju novogodišnju želju, jer je samo njena, ali da našim čitaocima želi srećnu i berićetnu Novu 2021. godinu.

 

Šta za Vas predstavljaju novogodišnji praznici?

 

Novogodišnji praznici su uvek uzvesno podvlačenje crte i sumiranje šta sam to uradila u godini koje je iza mene. Uglavnom sam zadovoljna, ali se trudim da u narednoj bude i boljih ciljeva i rezultata ukoliko oni zavise od mene i mog angažovanja.

 

Pravite li čuvenu "listu novogodišnjih odluka" i šta će se ove godine naći na njoj?

 

Naravno. Imam ciljeva koji su dugoročni i radujem se što sam tome sve bliža i što vidim njihovo ostvarenje.

 

Kakav poklon priželjkujete ispod jelke?

 

U godinama sam kad ispod jelke ne zamišljam poklone već ih sebi priuštim sama, po onoj mojoj čuvenoj pesmi. Šalim se, naravno. Želja uvek ima jer život bez njih nije smislen. Neka sitnica, a može i “krupnica” da ne budem skromna. Uglavnom svoje želje glasno izgovaram.

 

Šta vas je nasmejalo do suza ove godine?

 

Mene moj Milutin svakodnevno bar jednom zasmeje do suza svojom duhovitošću.

 

Koji je najlepši trenutak koji ste doživeli u 2020?

 

Najlepše što mi se u ovoj godini desilo je ovaj dugoročni odmor koji sam iskoristila tako što sam konačno sebe postavila na prvo mesto. Vežbam, čitam, zdravo se hranim, uživam u kuvanju i odlasku na pijacu....

 

Kako biste u 3 reči opisali proteklu godinu?

 

Odmor, odmor, odmor.

 

Kako ćete proslaviti predstojeće praznike?

 

Predstojeće praznike ću proslaviti u krugu porodice, kad već nema posla, to je najlepši način i taj vid dočeka praznika mi je mnogo nedostajao.

 

Šta ćete poželeti u ponoć?

 

Moja želja u ponoć je samo moja i ne mogu je podeliti ni sa vašim čitaocima, kojima želim srećnu i berićetnu Novu 2021. godinu!

 

 

makonda-tracker