to ju je slomilo

"NE MOGU PRAZNE DUŠE DA PRIČAM O SREĆI..." Sanja Marinković otvorila dušu nakon tužnih životnih događaja

0

Voditeljka Sanja Marinković ispričala je kako se oseća nakon svega što je doživela u poslednje vreme.

foto: Nemanja Nikolić
foto: Nemanja Nikolić

Nakon što joj je preminuo otac, u javnosti se pojavila informacija i da se Sanja razvodi, a sada je otkrila kako se oseća, u godini koja je za svakog dovoljno već teška zbog koronavirusa.

 

U jeku priče o tvom razvodu, da li si srećna, bez obzira na to što ti se dešava?

 

– S obzirom na to da već dva meseca prolazim kroz najteži period u svom životu, a to je iznenadna neizlečiva bolest mog oca, a onda i trenutak kada nas je napustio, zaista ne bih, niti mogu prazne duše da pričam o sreći ovih dana.

 

Jednom rekla da smo svi mi srećni ili nesrećni u zavisnosti od toga koliko ljubavi imamo kod kuće, na poslu…?

 

– Rekla sam u tom intervju, iz koga ste izvukli taj stav, da se moja emisija najčešće bavi temama koje su vezane za ljubav , sreću, uspeh, neuspeh, a da to mnogi karakterišu kao prozaične teme, a da je istina u tome da smo mi srećni ili nesrećni u zavisnosti od toga koliko imamo ljubavi kod kuće, na poslu, sa prijateljima i da verujem da su bas te teme tajna velike gledanosti moje autorske emisije.

 

1 / 6 Foto: M. M./ATAImages

 

Iako sa puno strasti vodiš emisiju, da li si nekad ipak bila iscrpljena zbog slušanja priča o tuđim životima, naročito u situacijama kada si i sama bila u lošim životnim periodima?

 

– Trudim se da teme o kojima razgovaram budu poučne, zabavne, intrigantne i da moji sagovirnici o njima razgovaraju iz srca i duše i uglavnom mi to polazi za rukom. Novinatstvo je zanat koji se čitavog života uči, a ja ga “pečem” već punih 25 godina i uživam u svakom trenutku dok pripremam i dok snimam u studiju. Mislim da je danas najveća privilegija u životu da radiš posao koji voliš i da si na listama najuspešnijih. Nikada nisam birala teme, niti postavljala pitanja, inspirisana ličnim životom, suviše sam ja veliki profesionalac da bi mi privatni život mrsio konce sa profesionalnim radom. Oduvek sam se trudila da u javnosti šaljem poruke optimizma, tako je bilo i poslednja dva meseca kada sam prolazila kroz najteži period u svom životu, a to je bolest i gubitak mog oca.

 

Goste često pitaš o venčanjima i razvodima. Kakav ti stav imaš sad prema bračnom životu, tačnije tom papiru?

 

– Svi moji stavovi na temu braka i razvoda su se uglavnom poslednjih meseci tumačili na pogrešan način, tako da ne bih da ponovo budem pogrešno shvaćena.

 

 

makonda-tracker