otvoreno

DECA SE NE RAĐAJU ZA DRŽAVU, ONA SE RAĐAJU IZ LJUBAVI I ŽELJE: Maja Nikolić iskrena do koske - detalji o kojima nikad nije pričala!

0

Ponosna je na sklad svog porodičnog života, iz kog crpi i ostale životne radosti

maja nikolic
maja nikolicfoto: Vladimir Šporčić

Vedro i ozareno lice poznata voditeljka duguje ljubavi kojom obasipa svoje troje dece. Ponosna je na sklad svog porodičnog života, iz kog crpi i ostale životne radosti

 

Za Maju Nikolić možemo reći da je, na neki način, već dugo gotovo član naših porodica. Ova voditeljka mnogih televizijskih emisija naprosto zrači vedrinom, kulturom, jednostavnošću i ljubaznošću. Prošla je kroz mnoge medijske kuće, a sada je s kolegom Dejanom Stankovićem gledamo u popularnoj emisiji "150 minuta" na TV Prva.

 

Da li ste unapred imali sliku vašeg ovogodišnjeg Vaskrsa?


"Slika našeg uobičajenog Vaskrsa je sledeća: ujutru kuckanje jajima s decom, mnogo smeha i nekog pozitivnog takmičenja, radosti kada neko ima najtvrđe jaje, a ručak je rezervisan za naše mame i za meni koji se ne menja godinama - jagnjeće pečenje, mladi krompirići, spanać i zelena salata. Ne mogu da zamislim ništa lepše od toga!"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maja Nikolić (@majanikolicmaja) on

Kako je nekada, u vašem ranom devojaštvu, izgledao uskršnji dan u rodnom Sarajevu?

 

"Moram reći da se ja Uskrsa ne sećam. Mi nismo odrastali uz verske praznike, malo ko u Sarajevu jeste. Mislim da je šteta što je bilo tako jer verujem da bi nas veće poštovanje običaja kod svih mojih bivših sunarodnika mnogo više obogatilo. Znali bismo više jedni o drugima. Tek kasnije, nekoliko godina pre rata, videli smo da su ljudi otvorenije govorili o tome..."

 

Da li ste nostalgični kada se setite detinjstva, gimnazijskih dana? Kakvo ste dete i devojka bili?

 

Nastavak na sledećoj strani.

makonda-tracker