sve je ostvarivo

Znao je šta želi: Nenad Jezdić OTKRIVA zbog čega ne govori o SUPRUZI JAVNO i kako je izgledao početak njihovog zajedničkog ŽIVOTA!

0

Uz jaku želju sve se može postići!

foto: Mića Jović
foto: Mića Jović

Glumac Nenad Jezdić trenutno briljila u seriji "Koreni", gde tumači ulogu sluge Tola Dačića, koji ume da bude prek sa svojom suprugom. Naravno to je samo uloga, a u stvarnom životu je potpuno drugačije. 

 

Kada sam rekao "Da", da li u crkvi, pred svedocima, u opštini, sećam se svoj eprve pomisli : "Sad daj sve od sebe da ovo tvoje "Da" nikada ne bude ukaljano. Biti vitez, biti čojstven, sve žene pored sebe držim kao malo vode na dlanu. To je nešto čime se ja vodim." 

-rekao je Jezdić u jednom interjuu

foto: Vladimir Šporčić

U dugogodišnjem je braku sa suprugom Sarom sa kojom ima četvoro dece i porodica mu je oaza mira. Ali evo zbog čega je retko spominje u javnosti.

 

Ona ne voli da je spominjem ni po statusu koji uživa u našoj bračnoj zajednici, a kamoli ime da joj izgovorim. Ona je u ovoj priči ja , a ja sam ona. To je suštini ključ bračnog života."

-jasan je Nenad 

Od sela i poljoprivrede lepo živi ali nije uvek bilo tako.

Kada smo supruga i ja stvarali prvo dete, kada smo se venčali i započinjali zajednički život, mi smo imali jedan tanjir i jednu viljušku. Ona viljušku a ja tanjire. Poenta je da smo mi to sve želeli i da smo verovali u to. Treba verovati. Ljubav ne možeš da osetiš ako ne veruješ. A bitno je da to osetiš, jer sva zadovoljstva dolaze iz ispunjenosti čoveka ljubavlju za svog bližnjeg i iz one ljubavi koju dobija iz svog bližnjeg. Ljudi su užasno postali skloni samo uživaju. Posebno mladi ljudi."

-završava glumac 

foto: Vladimir Šporčić

 

 

makonda-tracker