ljubav i porodica

Ovo niko ne bi ni pomislio: EVO kako izgleda žena Miše Janketića, sa kojim je ljubavnu priču počeo na FILMSKI način!

0

Otvoreno o svojoj najvećoj ljubavi. 

foto: Luka Šarac
foto: Luka Šarac

Glumac Mihailo Miša Janketić u dugogodišnjem je braku sa Svjetlanom Knežević glumicom i balerinom od koje je stariji 12 godina. 

 

 

Iako se gotovo nikada ne pojavljuju u javnosti zajedno, Miša i Svjetlana su u skladnom braku i imaju četvoro dece, Marka, Ivu, Milicu i Radomira.

 

 

foto: Facebook

 

Njihova ljubavna priča počela je u Sarajevu a Svjetlana je tada bila zaljubljena u drugog mladića. Upoznali su se kada ju je on tešio zbog raskida sa tadašnjim izabranikom.

 

Svjetlana je bila veoma mlada kada smo se sreli u Sarajevu. Imala je 16 a ja 28. godina. Bila je veoma lepa devojčica. I dan danas je lepa. Bila je zaljubljena u drugog mladića. Tada sam bio zreo čovek, dosta sam rano delovao autoritativno.Hteo sam brže da ostarim. Oni su se razišli pa sam je tešio. Govorio sam joj da se ne sekira, da ću se kada bude odrasla oženiti njom. Baš je tako bilo. Kada je imala 22. godine, otišao sam u Sarajevo, uzeo je i oženio. Održao sam obećanje. Istina, u međuvremenu je bilo nekih malih pesmica i nekih pisama, jer je ona tada učila baletsku školu u Sant Petersburgu i Lenjingradu a ja sam bio ovde, pa smo se malo dopisivali i eto, prođe 40. godina maltene."

-rekao je Miša pre nekoliko godina za domaće medije

Sin Marko, kenuo je njihovim stopama, te je trenutno jedan od najpopularnijih mladih glumaca u Srbiji. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marko Janketić Mrčilo Brčak (@mrcilobrcak) on

 

makonda-tracker