Glossy INTERVJU

Jelena Rozga: Zdravstveni problemi mi otežavaju svakodnevicu, ali se NE PREDAJEM!

0

Dok promoviše novu pesmu "Ostani", pop pevačica otkriva kako joj u životu fali samo pravi partner da bi na svim poljima bila potpuno ostvarena

foto: Privatna Arhiva
foto: Privatna Arhiva

U jeku promocije nove pesme "Ostani", za koju je snimila i spot, pop pevačica Jelena Rozga (41) govori ne samo o poslovnim izazovima već i detaljima iz privatnog života koji joj ispunjavaju svakodnevicu. Iako je zakoračila u petu deceniju života, atraktivna plavuša s energijom devojčice posle više od dve decenije na javnoj sceni i dalje grabi jednakim žarom. Vodeći računa o svojoj karijeri, trudi se da sebi ispunjava i one intimne želje ka kojima je vodi srce.


Glossy: Šta očekujete od nove numere i kakav je bio osećaj vratiti se u baletsku obuću?


- Autor pesme je Emina Jahović i od početka smo obe verovale u to da je ovo prava numera za mene. Pesma pokreće one sitne neurone i čini da muziku osete i srce i koža. Spot je drugačiji od onog što sam radila, a zadovoljstvo je bilo ponovo uživati u performansu koji me je podsetio na one slatke dane prošlosti. Posebno me raduje reakcija publike, koja nije izostala ni ovog puta, i njihovi komentari na moj rad su zaista sve.


Glossy: Pola svog dosadašnjeg života ste na javnoj sceni. Jeste li premladi ušli u taj izazov i šta vam je popularnost donela, a šta odnela?


- Od pete godine sam govorila da ću jednog dana biti pevačica Magazina. Neke stvari su jednostavno predodređene. Sa nepunih 18 sam već bila u grupi i tada je počelo moje putovanje kroz muzičke vode, koje evo i danas traje. Sigurno sam bila neiskusna i premlada, ali imala sam sreću da sam kroz te godine odrastanja i sticanja iskustva bila zaštićena u grupi. Nema ništa lepše nego da radiš ono što voliš, a od toga možeš i da živiš. Puno je truda, tvrdoglavosti i rada u godinama iza mene, i neodustajanja od cilja.

 

Glossy: Koliko je težak život pod budnim okom javnosti?


- Van svetla pozornice živim normalan i svakodnevan život. Volim duge šetnje s mojim psom Ringom, druženja s prijateljima, odlazak u bioskop, pozorište, na izložbu... Trudim se da živim bez stresa koliko god je to moguće.


Glossy: Da li biste žrtvovali karijeru zbog porodice?


- Mislim da je moguće imati i jedno i drugo. Danas imamo puno primera uspešnih žena koje imaju porodicu. Sve se može kad se hoće.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker