novi glossy

Zdravko Čolić: Brak me je učinio boljim čovekom

1

U jeku promocije novog albuma, legendarni pevač govori o svom odnosu sa suprugom Aleksandrom i opisuje na koji način vaspitava ćerke Unu Zvezdanu i Laru.

foto: Glossy
foto: Glossy

Najpopularniji pop izvođač u bivšoj Jugoslaviji - Zdravko Čolić (62), posle petogodišnje diskografske pauze, objavio je novi studijski album "Ono malo sreće", koji je odmah osvojio srca publike i vrhove top-lista. Zdravko je održao i vrlo uspešan novogodišnji koncert u svom rodnom Sarajevu, ali imao je vremena za kratak predah i odmor u društvu supruge Aleksandre i ćerki Une Zvezdane (16) i Lare (11).

 

 

U razgovoru za Glossy pevač govori o daljim poslovnim planovima i otkriva da li je strog tata.

 

Glossy: Kakve su reakcije na novi CD?


- Rano je za ocene. Novi album je bolji od nekoliko mojih prethodnih. Publika će na kraju jedina dati pravi sud. Izašli smo s dva singla, a pred kraj godine i s numerom "Šljive", koja je brza i sa mnogo ritma. Međutim, na albumu dominiraju balade, a valjda ljudi više vole kad ja pustim glas. Mogu reći da je za sve generacije...

 

 

Kompletan intervju pročitajte u novom, 13. broju magazina Glossy, koji dobijate na poklon uz današnje izdanje lista Kurir.

 

Poklanjamo vam magazin o poznatima kakav ste želeli - Živite život poznatih, čitajte magazin Glossy, svake srede uz dnevni list Kurir!

 

foto: Glossy

 

makonda-tracker