mlada i uspešna

Nevena Božović za Glossy: Dopadaju mi se duhoviti i iskreni muškarci

1

Popularna pevačica Nevena Božović (23) od svog prvog javnog nastupa nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Njen talenat za muziku, prirodna lepota, harizma i skromnost brzo su osvojili publiku i ostali njeni glavni aduti na sceni.

foto: Dragana Udovičić
foto: Dragana Udovičić

Iako Nevenin privatni život privlači pažnju medija, nju niko nikad neće zapamtiti kao nečiju devojku. Iako njen stil oduševljava sve zaljubljenike u modu, o njoj nećemo razmišljati samo kao o devojci koja ume lepo da se obuče. Jednostavno, u prvom planu je uvek Nevenina prva ljubav - muzika, a ta ljubav ne jenjava, već se umnožava, raste i kroz interesantan i moderan izraz pokazuje da je moguće ostati odan sebi, svom ukusu i senzibilitetu i osvojiti simpatije publike.

 

U trenutku kada su njena nova pesma i spot jedna od najvažnijih muzičkih vesti u našoj zemlji, s Nevenom Božović smo razgovarali o velikom uspehu koji je doživela, daljim planovima u karijeri, ljubavi i modi.

 

Glossy: Pesma "Jasno mi je", koja je drugačija od svega što ste do sad radili, definitivno je obeležila leto na izmaku. Hoćete li nastaviti u ovom smeru ili možemo očekivati još muzičkih zaokreta u vašoj karijeri?

 

Nevena: Ne bih rekla da je u pitanju muzički zaokret već samo nastavak saradnje s Darkom Dimitrovim, koji mi pomogne da aranžman zvuči u skladu sa svetskom muzikom koju slušam.

 

 

Glossy: Ovaj hit je i predstavnik OGAE Srbija na takmičenju OGAE Song Contest 2017. Kakav plasman očekujete?

 

Nevena: Veliko mi je zadovoljstvo što je upravo moja pesma odabrana. Očekujem lepe reakcije ljudi i van naše zemlje, a plasman me ne opterećuje previše.

 

Glossy: Čija je ideja bila da snimite i verziju na engleskom jeziku?

 

Nevena: Demo snimak je bio odrađen na engleskom jeziku, tako da je logično bilo nastaviti u tom pravcu.

 

foto: Fonet

Glossy: Malo je poznato da često sami komponujete svoje pesme i pišete tekstove. Šta vas inspiriše? Crpite li inspiraciju iz sopstvenog iskustva?

 

Nevena: Naravno, šta god mi se dogodi, najlakše je kad sednem i uz klavir nastane nešto lepo.

 

Glossy: Kako uspevate da sakrijete privatnost od medija?

 

Nevena: To je nešto što je moje i tako treba da ostane. Ne mogu reći da krijem, ali ne potenciram nikada jer ne treba po tome da me prepoznaju.

Glossy: Jeste li trenutno zaljubljeni?

 

Nevena: Uvek. (smeh)

 

Glossy: Koje osobine muškarac mora da ima da biste mu pružili šansu?

 

Nevena: Treba da bude meni poseban i zanimljiv. Duhovit i iskren. (smeh)

 

Nastavak na sledećoj strani.

makonda-tracker