Obilazi

Kako izgleda(š) kada te ostavi Dafni Džoj: Džejson Derulo na putu oko sveta (FOTO)

0

Slavni pevač i umešni plesač Džejson Derulo izbacio je čitav Exit iz kože sjajnim, dugoočekivanim nastupom. Inače, osim Srbije, Džejson je u poslednjih nekoliko dana "zgužvao" Mađarsku, Rumuniju i Rusiju.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Džejson je poslovno prevalio veliki put, fanovi su i više nego srećni što su imali prilike da ga vide uživo, ali s druge strane, da li je možda ljubav krivac za sve?

Mađarska, Srbija, Rumunija, sutra Rusija... Da možeš bilo gde da odletiš sa mnom, gde bi to bilo?"

 

A post shared by Jason (@jasonderulo) on

Naime, lepotica Dafni Džoj ostavila je Derula nakon samo sedam meseci veze.

foto: Profimedia

Raskid nije bio buran, ali za javnost svakako iznenadan. 29-ogodišnja manekenka inače sa 50 Centom ima sinčića Sajra (3), te osim što pleni lepotom, romanse sa poznatima svakako čine njen lik i delo. Svojim odsustvom Derulo ipak nije uspeo da stavi tačku na razne priče koje se "provlače" kroz tamošnje tabloide.

 

Živeo je sa bakom i dedom, maštao o boksu: Kako sam postao 50 Cent (FOTO)

I dalje smo prilično bliski. Sve je dobro. Ima raskida koji na vama ostavljaju izuzetno jak trag, ali ovaj nije takav. Mi smo dobro", izjavio je on jednom prilikom nakon što se saznalo da je napisao pesmu na osnovu njihovog raskida, kako bi se izborio sa emocijama.

foto: Profimedia

Dafni je pesmu prva videla, i veoma joj se dopala. Kako je i sama navela - tada su joj neke stvari postale mnogo lakše i jasnije.

foto: Profimedia

 

makonda-tracker