Iznenadna ljubav

Minka Keli mu je zapala za oko: Seksepilna zvezda Uvoda u anatomiju uživa u novoj romansi, iako je još uvek u braku? (FOTO)

0

Džesi Vilijams, kojeg znamo kao Džeksona Ejvorija iz "Uvoda u anatomoju", nije se često pojavljivao u tabloidima, posebno kada je ljubav u pitanju. Njegov stabilan brak i dvoje dece nisu imali nikakve veze sa njegovom slavom. Međutim sada, kada to polako postaje prošlost, uplovivši u romansu sa prelepom Minkom Keli, glumac osvaja naslovnicu po naslovnicu...

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Šuškalo se kako njegova supruga nije imala "želudac" za život sa slavnim glumcem. Kako je njegova popularnost rasla, sve češće se sukobljavala sa lošim kritikama okoline...

foto: Profimedia

Neko poput Džesija Vilijamsa nikako ne bi trebalo da bude sa nekim kao što je ona. Izgleda tako... Obično. Ama ni malo glamurozno, za razliku od njega, koji je pre svega svojim seksepilom osvojio posebno nežniji deo publike. Kako se tako nešto uopšte dogodilo?", bilo je pitanje mnogih.

Jedna od omiljenih zvezda Uvoda u anatomiju javno priznala: Ja sam višerasna žena, biseksualac, imigrant... (FOTO)

 

Naime, Džesi i njegova draga Erin Drejk-Li upoznali su se i zavoleli dok on još nije okusio slatki ukus slave i Holivuda uopšte. Predavao je engleski jezik u jednoj srednjoj školi, a ona je bila mnogo "potkovanija" finansijski nego on. Odlučili su se za brak, i imaju dvoje prelepe dece zajedno, ćerku Sejdi i sina Masea.

foto: Profimedia

S druge strane, Holivud bruji o tome kako je lepotan zapravo "prodao" porodičan život zarad glamuroznog života jedne zvezde. Kako se navodi, on je apsolutno očaran koleginicom glumicom Minkom Keli, sa kojom se viđa još od protekle godine?

foto: Profimedia

Prošle godine su počeli da se zabavljaju. Sve se to zna, naravno, ali o tome se ne govori mnogo, jer je on još uvek faktički u braku", rekao je dobro obavešten izvor za tamošnje medije.

Bizarno: Evo zbog čega je ubijen glavni frajer u seriji Uvod u anatomiju

 

Dok se bori za zajedničko starateljstvo nad decom, izvor nastavlja:

Ovo nije Holivud. Ovo nisu scene koje mogu lako da se prekinu. Ovo je stvaran život, i on zaista ima dvoje dece. Možda se jednoga dana probudi i pomisli 'Šta sam to uradio?' ne znam..."

foto: Profimedia

Kako se stvari zapravo odvijaju - vreme će pokazati, ipak, na tronu najdramatičnijih razvoda još uvek su Anđelina Džoli i Bred Pit, bez obzira na to kako njihova situacija sada izgleda.

makonda-tracker