skandal u najavi

Jesu li zato prestale da se druže? Rijana uslikana kako razmenjuje nežnosti s bivšim dečkom svoje slavne drugarice (FOTO)

0

Otkako je objavljeno da je u vezi s Krisom Braunom bila žrtva nasilja, ljubavni život lepe pevačica bio je manje-više obavijen velom misterije. Vrele fotografije koje su se juče pojavile nadoknadile su godine tišine!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Ako postoji išta seksepilnije od golišave Rijane, to je golišava Rijana u bazenu, prepuštena strastima, dok misli da je niko ne gleda!

 

Nakon što je bila u kraćoj vezi s Drejkom (kojeg joj je ukrala Dženifer Lopez), Rijana je nekoliko meseci bila sama, makar u očima javnosti.

 

Zbog ovog odgovora ceo svet aplaudira Rijani: Fan joj tražio ljubavni savet, ona ga utešila rečima koje će se dugo prepričavati (FOTO)

 

Međutim, juče su se na internetu pojavile fotografije lepe Riri koje su njene obožavaoce ostavile u šoku.

 

 

Popularna pevačica, za koju se nedavno šuškalo da je u drugom stanju jer je prvi put otkad je znamo imala višak kilogama i skrivala stomačić velikim torbama i širokom odećom, uživala je, naime, u bazenu sa zgodnim muškarcem. Najpre je objavljeno da je reč o nepoznatom frajeru, a onda je otkriveno da je reč o biznismenu Hasanu Džamilu, muškarcu koji je navodno svojevremeno zaveo nekrunisanu kraljicu modelinga - i da bi on mogao biti uzrok kraja njihovog prijateljstva!

 

Nastavak na sledećoj strani.

makonda-tracker