verovali ili ne

Nije se ni umorila: Zavrteće vam se u glavi kad čujete koliko je novca Kim Kardašijan zaradila za manje od 10 minuta

0

Očekivalo se da će najpoznatija starleta na svetu zaraditi pravo bogatstvo zahvaljujući svojoj prvoj liniji šminke, ali niko nije mogao ni da sanja da će postići ovakav uspeh.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

 

Kad je najavila da će uskoro lansirati proizvode za šminkanje, mnogi su komentarisali da će Kim Kardašijan tako postati konkurencija svojoj polusestri Kajli Džener.

 

U svetu ovo nosi malo žena, u Srbiji nijedna: Kim Kardašijan u kombinaciji koja je previše čak i za Holivud (FOTO, ANKETA)​​​​​​​

 

Ne samo što se ispostavilo da se Kajli ne može nazvati konkurentom magnetu za novac kakav Kim jeste nego je najpoznatija u klanu Kardašijanovih za svega deset minuta zaradila suludu sumu.

 

 

Nadamo se da sedite, jer je vest sledeća: Kim Kardašijan je za manje od deset minuta postala bogatija za 14,4 miliona američkih dolara!

 

Kako pišu strani mediji, očekivalo se da će linija KKW Beauty privući kupce, ali niko nije pomišljao da će za limitiranim serijama proizvoda s potpisom Kim Kardašijan izazvati ovakvu pomamu na internetu.

 

 

U aprilu ove godine, Kim je sarađivala s Kajli Džener u osmišljavanju proizvoda za make-up usana, a tada su slavne sestre zaradile nešto više od 13 miliona.

 

makonda-tracker