Iako je rizikovao život i ranije

Mogao sam da poludim od straha: Glumac visio sa 900 metara, razmišljajući kako da preživi

0

Poznati glumac, jedan od omiljenih "kameleona" iz sveta filma, relativno često bio je na ivici smrti. To ga, međutim, nije sprečilo da se u jednoj takvoj situaciji ponovo nađe...

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Nedavno, slavni Džared Leto bio je na planinarenju. Posetio je nacionalni park "Yosemite". To je veoma brzo iz vraške zabave i sporta preraslo u čistu agoniju...

Visio sam sa 900 metara i razmišljao o preživljavanju", rekao je on na konto nezgode.

foto: Profimedia

To je bio još jedan od slučajeva kada se našao oči u oči sa smrću. Naveo je koliko je samo bilo važno da ostane pribran, jer bi u suprotnom "poludeo od straha". Sve ovo je i razlog zašto ozbiljno razmišlja o tome da se planinarenjem više ne bavi.

 

Od žene do starca: Sve transformacije jednog od najvećih zavodnika današnjice (FOTO)

U tom sportu spoznaš samog sebe na jedan vrlo dubok način. U tome ima puno uspona i padova. Ali silno sam zaljubljen u to", kaže Leto.

foto: Profimedia

 

Dodaje i kako još uvek ne razmišlja o tome da se "skrasi". Decu takođe ne želi, jer "ima još mnogo toga da uradi". Iako je "ispucao" skoro pola veka, smatra i da ima jako malo pravih prijatelja u životu, koje i te kako ceni i poštuje... Jedan od njih je kolega glumac Leo Dikaprio.

Njega retko vidim jer je stalno zauzet, ali obožavam ga, jako je duhovit i zabavan", smatra Džared.

makonda-tracker