život mu se promenio preko noći

Od zvezde crvenog tepiha do beskućnika: Bivši suprug poznate pevačice više nema ni svoj krevet

0

Nakon što se slavni par rastao, pevačica je nastavila da živi u njihovom porodičnom domu, dok je njen bivši prinuđen da se snalazi.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

 

Stiven Belafonte, bivši suprug Mel Bi, nekadašnje članice grupe Spajs Grls, nedavno je otvorio dušu u razgovoru za jedan britanski list. Kako je tom prilikom objasnio, razvod ga je finansijski uništio, a za sve krivi upravo Melani.

 

Moj bivši muž i ja smo delili ljubavne poruke: Prvi dan nakon razvoda njima je ovako izgledao

 

- Ona mi namerno otežava prodaju vile u Los Anđelesu, pa sam zbog nje postao beskućnik. Nemam gde da živim, spavam na kauču jednog prijatelja - stakao je on.

 

Kako on objašnjava, Mel je odbila nekoliko ponuda za njihovu losanđelesku vilu isključivo kako bi mu napakostila.

 

foto: Profimedia

 

Pored toga, ovaj filmski producent, kako tvrde mediji, duguje novac i banci i advokatima koji su zastupali nejgove interese prilikom razvoda.

 

Mel Bi i Belafonte imali su veoma javan i buran rastanak, s obzirom na to da je pevačica optužila svog bivšeg supruga da ju je primoravao na grupni seks s njihovom dadiljom i da ju je fizički uznemiravao.

 

Dadilja poznate pevačice otkrila SVE TAJNE: Sedam godina smo ona, njen suprug i ja bili u vezi

 

Ona je, takođe, tvrdila da je njihova dadilja zatrudnela s njima. Žena koja je brinula o njihovoj deci, s druge strane, tvrdi da su njih troje godinama bili u vezi i kaže da dete koje je abortirala nije bilo Stivenovo.

 

makonda-tracker