opet zapanjio sve

Nije se čak ni krio: Skot prevario 14 godina mlađu glumicu ne mareći za stotine paparaca u Kanu (FOTO, VIDEO)

0

Istog dana kada je viđen kako ljubi mladu Belu Torn, bivši partner Kortni Kardašijan razmenjivao je nežnosti i s jednom drugom lepoticom.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

 

Skot Disik, jedna od zvezda rijalitija U korak s Kardašijanovima, poznatiji kao otac troje dece Kortni Kardašijan, nema nameru da se skrasi iako danas puni 34 godine.

 

15 godina razlike za njih nije prepreka: Svaki put kad se piše o njenoj trudnoći, ona potrči u zagrljaju Džastinu Biberu (FOTO)

 

foto: Profimedia

Kortnin bivši, koji sebe, inače, naziva lordom, trenutno boravi u Kanu, gde uživa u Filmskom festivalu, ali ne samo u tome. Naime, on je juče viđen kako razmenjuje nežnosti s Belom Torn, šarmantnom glumicom koja je od njega mlađa čak 14 godina.

 

 

Već se spekulisalo da su njih dvoje u vezi, ali je njena priroda prilično nepoznata, s obzirom na to da je Disik istog dana isto činio s Kloi Bartoli, svojom bivšom devojkom!

 

Ne želi da prođe kao Lamar: Skot Disik se prijavio na odvikavanje od droge

Ovaj kanski fensi život nije za mene", 'tvitovala' je Bela nakon toga.

foto: Profimedia

Inače, veza Kortni Kardašijan i Skota Disika definitivno se završila upravo zbog njegovog zbližavanja s Bartolijevom, a on je svojevremeno tvrdio da je seksualni zavisnik.

 

makonda-tracker