Idejni tvorac svakog njenog poteza

Upoznajte Stefani Šepard: Šesta članica klana Kardašijan, devojka iz malog mesta koja je uspela u velikom gradu (FOTO)

0

Ukoliko malo pažljivije osmotrite fotografije slavnih sestara Kardašijan, primetićete jednu lepoticu u senci Kim, zaduženu za svaku njenu aktivnost kao i za poslovne odluke i poduhvate.

foto: Instagram
foto: Instagram

Ona je odrasla u Ontariju, kao jedinica. Sa 19 preselila se u Los Anđeles. Pravi je primer lepe, mlade devojke koja je iz malog mesta otišla i uspela u velikom gradu. U pitanju je Stefani Šepard, lična asistentkinja Kim Kardašijan (od 2013. godine).

 

A post shared by STEPHANIE ANN SHEPHERD (@steph_shep) on

Stefani je zadužena bukvalno za sve! Upravo ona je bila ta koja se Kim našla pri ruci kada su je opljačkali u Parizu...

 

A post shared by STEPHANIE ANN SHEPHERD (@steph_shep) on

Može se reći da od nje zavisi svaka aktivnost slavnih sestara, a od ove godine zadužena je i za neke poslovne odluke i biznis poduhvate. Iako se to možda od nje i nije očekivalo Stefani je veoma prijateljsi raspoložena i fina devojka.

 

Kim Kardašijan na meti vernika: OVAJ detalj sa male crne haljine rijaliti zvezde postao početak njenog kraja? (FOTO)

Kada kažem da dolazim iz malog mesta, mislim na to da sam na putu od kuće do škole prolazila pored krava. To je bio pravi seoski život. Kada sam došla ovde, za mene je sve bilo drugačije", rekla je Stefani.

Radila je najpre kao asistent slavnog koreografa Mikija Mindena, a usput je radila i sa popularnim svetskim zvezdama kao što je Pitbul. Uskoro joj je stigla ponuda života – da postane asistentkinja Kim Kardašijan.

 

A post shared by STEPHANIE ANN SHEPHERD (@steph_shep) on

Nije imala šminku i dočekala me je u trenerci sa stomakom do zuba dok je bila trudna s Nort. Rekla mi je: Slušaj, treba mi pomoć. Čula sam divne stvari o tebi. Možeš li da mi pomogneš?", prepričala je svoj susret sa Kim.

Počela je da radi kao njena pomoćnica već narednog dana, a sve ostalo je istorija.

makonda-tracker