otkrila

On želi ponovo da sarađuje sa njom, ali njen izgled govori drugačije: Nakon razvoda poznata glumica poslala jasnu poruku (FOTO)

0

Njihova ljubav privukla je mnoge poglede, a vest o razvodu šokirala je svet. Ipak, popularna glumica je nedavno otkrila detalj koji je mnoge iznenadio. 

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Krah njihove ljubavi pratio je čitav svet. I dok su mnogi priželjkivali njihovo pomirenje, poznati glumački par, Dženifer Garner i Ben Aflek, su definitivno okončali svoj brak, a lepa glumica je otkrila svoja osećanja onako kako samo žena ume - izgledom.

 

Ne samo što se ne razvode, nego... Fanovi Bena Afleka i Dženifer Garner, oduševiće vas ove vesti!

 

I dok su mnogi smatrali da se Dženifer teško bori sa činjenicom da je ljubavi definitivno kraj, Ben Aflek je iznenadio čitav svet. 

 

Nastavak počitajte na sledećoj strani

 

 

foto: Profimedia

 

Naime, poznati glumac je otkrio da bi voleo da sarađuje sa svojim bivšom suprugom za koju smatra da bi bila savršeni režiser i idealni saradnik.

 

Dirljiva ispovest Dženifer Garner nakon razvoda od Bena Afleka: Ponovo bih mu trčala u zagrljaj

 

I dok su mnogi ovu izjavu protumačili kao poziv na pomirenje, Dženifer Garner se nedavno pojavila u savršenom izdanju, pokazavši jasno da je ova ljubavna priča iza nje. 

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

 

 

foto: Profimedia

 

U fenomenalnoj crnoj haljini sa čipkastim detaljima, Dženifer je pokazala da klasična mala crna haljna nikada ne izlazi iz mode. 

 

Mračna tajna skrivana godinama ili samo zlonameran trač? Holivudom se širi neverovatna priča o Dženifer Garner! (ANKETA)

 

Upotpunivši svoj izgled savršenim cipelama i zavodljivom nijansom ruža, Dženifer Garner je blistala opčinivši sve prisutne. 

 

foto: Profimedia

 

 

 

makonda-tracker