Sukob titana?

Paris Džekson VS. Lurd: Ovde je reč o klasičnoj potrebi za pažnjom, molim vas... (FOTO)

0

Hrabri feministički potez Lurd Marije Čikone-Leon ćerka kralja popa objasnila je javnosti onako kako je ona to shvatila, ali zatim i predstavila svoje mišljenje o golišavosti i seksepilu, koje apsolutno ne planira da menja. Ona poziva sve da vole sebe, i da se u svojoj koži osećaju najlepše.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Za razliku od dlakavog pazuha Madonine ćerke, mezimica pokojnog Majkla Džeksona nije najsrećnije prošla u komentarima, kada je putem Instagrama objavila fotografiju na kojoj sedi samo u donjem delu kupaćeg kostima.

 

#Madonna's daughter #LourdesLeon hangs on the beach with friends.

A post shared by Just Jared (@justjared) on

Nimalo vulgaran prizor bio je povod da se povede polemika o preteranoj erotizaciji i ženskoj seksualnosti u pop kulturi.

 

Paris Džekson ponovo krenula u pohod na naslovne strane svetskih magazina: Ja sebe smatram crnkinjom

Oni koje se pitaju zašto sam ovo uradila - odgovor je da je golotinja deo vraćanja prirodi, oličenje slobode i zdravlja. Goli smo od rođenja i to je deo čoveka.

 

Uvek sam gola u svojoj bašti. Nema potrebe da budem seksi zvezda Holivuda na crvenom tepihu, svoju seksualnost izražavam kod kuće. Vaše telo je vaš hram, prema tome, negujte ga i vodite računa o njemu", objasnila je Paris.

Iako su mnogi prvo veoma oštro osudili ovaj potez, jer između ostalog i neposredno poziva na rivalstvo između dve izuzetno poznate ćerke, s druge strane - javnost se složila sa njom. Uvek treba voleti sebe i u svojoj se koži osećati sjajno.

makonda-tracker